23. januar 2020

Musik i Lejet inviterer til fredagsbar i Øksnehallen

Endelig er dagene ved at blive længere. Vi kan næsten dufte foråret i det fjerne. Der er for alvor lysere tider i sigte, og det fejrer vi i vaskeægte fredagsbar-stil.

Køb billet til 2020's største fredagsbar for kun 65 kr. + gebyr her.

Musik i Lejets Store Fredagsbar løber af stablen d. 21. februar kl. 16-01 i Øksnehallen, og dagen byder blandt andet på store kolde fadøl fra Royal Beer, 'Boyband Banko' leveret af selveste Absalon, rundt om bordet med kollegaerne, beerpong med studiekammeraterne og ikke mindst: Masser af god musik.

LINE UP:

  • Absalons Boyband Banko
  • Fredagsfavoritter: Mikael Bertelsen
  • Fredagsfavoritter: TBA
  • Klub3220: Emil Lange
  • Klub3220: Fiskerbarens Degnamite // Christian Degn
  • Klub3220: TBA
  • Koncert: TBA

OBS: Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

ABSALONS BOYBAND BANKO:

Hvis du er vild med Backstreet Boys, kan synge med på Nsyncs største hits eller har danset til Take That's “Back for good” foran spejlet derhjemme, så er det nu, du skal med til Absalons Boyband Banko!

Når vi spiller musikbanko, så skiftes alle tal på bankopladen ud med boyband musiktitler i stedet for. Vi spiller selvfølgelig en række, to rækker og pladen fuld. Så grib din bedste boyband-fan-ven, din lillebror eller bankokyndige kollegaer og vær med. Der er selvfølgelig masser af gode præmier på højkant, som vi løbende løfter sløret for.

Tidspunkt for Boyband Banko: 16.30-17.30

Pris for en bankoplade: 20 kr.

Bankoplader kan købes fra tirsdag d. 28. januar kl. 10.

FREDAGSFAVORITTER:

I hyggehjørnet spiller Mikael Bertelsen (m.fl.) deres særligt udvalgte fredagsfavoritter, og måske er der endda en lille anekdote tilknyttet..

FREDAGSMOTION FOR DE ENERGISKE:

Beerpong x Petanque x Rundt om bordet

KLUB3220:

Når de sene aftentimer slår ind, skal dansegulvet sættes i gang. Hvem bedre end drillesyge Emil Lange og Fiskerbarens fest-darling Degnamite aka Christian Degn til at stå for dette.

Følg med i offentliggørelserne og deltag i Fredagsbarens officielle Facebook event her.