23. april 2021

Musik i Lejet går i tænkeboks og lover hurtig udmelding

Musik i Lejet har længe troet på festival til sommer. Festivalen har arbejdet benhårdt på at bringe mennesker sammen til sommer og skabe store oplevelser i Tisvildelejes strandkant. Navne som Malk De Koijn, Jada, Tessa og Anne Linnet har allerede meldt sig klar til den populære sommerfestival.

Uvisheden om festivalens afvikling har pga. Covid-19 været stor. Festivalen har længe måtte vente på regeringens retningslinjer for, hvordan sommerens festivaler kunne afvikles i en tid, hvor Covid-19 afspejler sig i måden vi samles socialt.

I dag, ca. 3 måneder før festivalens afvikling, er ekspertgruppens anbefalinger offentliggjort. Hvad betyder retningslinjerne for festivalens afvikling i 2021?

'Vi er som organisation nødt til at gå i tænkeboks og vurdere, om det er realistisk at gennemføre festivalen i 2021. I den vurdering er det helt afgørende, at vi kan levere en oplevelse, der oplevelsesmæssigt kan stå på mål med den Musik i Lejet, vi kender og som vores gæster forventer.'

Vi er vildt taknemmelige overfor alle, som i over et år, trofast har beholdt deres billet og har ventet på at komme på Musik i Lejet. De fortjener en fed oplevelse, og meget gerne til sommer, fortæller Peter Maarbjerg, Formand for Musik i Lejet.

Det betyder at festivalen endnu ikke kan give en endelig udmelding ift. Musik i Lejet 2021. Men Peter Maarbjerg fortæller: 'Vi melder ud hurtigst muligt, når vi ved hvad hvad politikerne beslutter om restriktionerne, og hvad de så betyder for Musik i Lejet til sommer. Vi håber på jeres forståelse.'

Musik i Lejet aflyste ligesom alle andre danske festivaler i 2020. Festivalen ligger i år d. 22. - 24. juli og huser normalt +10.000 gæster.

Den udsolgte festival oplevede stor opbakning ved aflysningen i 2020, da kun 50 billetkøbere valgte at refundere sin billet.

Festivalen har annonceret flere navne til 2021: Malk De Koijn, Benjamin Hav, Jada, Lord Siva, Tessa, Calby, Greta og Anne Linnet.