11. juni 2019

Musik i Lejet fuldender musikprogrammet med 11 nye navne

Musik i Lejet offentliggør 11 nye navne og sætter derfor et punktum ved årets line-up: Nik & Jay x Den Sorte Skole x KOPS x First Hate x Palace Winter x Wiinston x Pede B x Ravi Kuma x Simon Littauer x Emil Lange x DJ Er Du Dum Eller Hvad & Tomas Barfod

Dagens offentliggørelse rummer blandt andet det danske hovednavn, Nik & Jay, der gæster Lejet for første gang samt spirende talenter som R&B og hiphop-makkerparret, Wiinston, og multitalentet, KOPS.

Hele Danmarks duo og prisvindende komponister

De smider den ene hitsingle efter den anden. Nik & Jay leverer hver gang noget nyt og anderledes, som samtidig folder sig ud som deres nye signaturlyd. Det startede med “Hot!” i 2002, som blev sommerens absolut største danske hit. Nu er pop-koryfæerne klar til at skrue endnu højere op for temperaturen på Musik i Lejet.

Ikke nok med, at Den Sorte Skole har modtaget Kronprinsparrets Kulturpris, modtager de også store roser for deres unikke koncertoplevelser med stærke visuals. Lørdag på Musik i Lejet kan festivalgæsterne danse natten ind, når Simon Dokkedal og Martin Højland indtager Skovscenen med deres dj set.

De nyeste stjerneskud på den danske scene

WIINSTON, er det nye urban-håb med deres stemningsfulde R&B og hiphop og stærke, visuelle ramme. KOPS er et ægte multitalent, der blandet andet har trukket opmærksomhed som P3’s uundgåelige for sit spændende lydbillede, der henter inspiration fra retro hiphop, pop og klassiske hymner. Vinderne af karrierekanonen i 2018, Ravi Kuma, tager tabuiserede emner op i deres hårdtslående elektroniske rap. Den københavnske synthpop-duo, First Hate, spiller til udsolgte koncerter i København og udlandet - og nu gæster de Lejet! Anmelderroste, Palace Winter, bliver spillet flittigt i både ind- og udland, og snart bringer duoen deres næsten hypnotiske lydbillede til Sommerens Festival i Tisvildeje.

Stærke nyheder til det sene aftenprogram

Den københavn-baserede producer og elektroniske musiker, Simon Littauer, skaber techno-oplevelser til det formål: at få folk til at danse. Emil Lange har stadfæstet sig som en af Danmarks varmeste DJ’s og har blandt andet vist sig værdig ved at opvarme for artister som Lil Wayne. Med mere end 10 år på bagen har Pede B gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter og anmelderroste albums. Multitalenterne, DJ ER DU DUM ELLER HVAD og Tomas Barfod, fyrer op for natten i Lejet og leverer et sublimt back to back DJ-set.