3. april 2019

Musik i Lejet donerer 100.000 kr. til Nordkystens Livredningstjeneste

Musik i Lejet sætter fokus på kampen mod plastik ved at uddele 100.000 kr. til Nordkystens Livredningstjeneste. Specifikt kommer beløbet til at støtte indkøbet af en strandrenser, der medvirker til at holde strandene rene. Ikke alene ved Tisvilde, men på hele kyststrækningen til Halsnæs.

At Musik i Lejet støtter Livredningstjenesten er ikke helt tilfældigt. Musik i Lejet har nemlig valgt at sætte fokus på reduktion af plastik som en mærkesag.

"Det er naturligt for Musik i Lejet at få miljøet på dagordenen. Festivalen ligger med skoven i ryggen og havet for fødderne, så det er helt oplagt, at vi tænker på at gøre en indsats for miljøet. De næste år vil vi have et stærkt fokus på indsatser, der både reducerer festivalens miljøaftryk, men også medvirker til at gøre opmærksom på det ansvar, som man personligt har for at passe på naturen," fortæller Peter Maarbjerg, Formand for Musik i Lejet.

Åbent for ansøgninger

På Musik i Lejets generalforsamling d. 26. marts blev årets regnskab godkendt. Musik i Lejet præsenterede et beløb på 532.119 kr. til uddeling og kan dermed starte ansøgningsprocessen for lokale foreninger.

Frem til onsdag d. 17. april kl. 17.00 kan foreninger beliggende i Gribskov Kommune ansøge til projekter, der er i overensstemmelse med Musik i Lejets vedtægter. Musik i Lejets vedtægter og uddelingsformål forlyder: ‘At yde økonomisk støtte til idrætsarbejde, børn og unge og kultur i Gribskov Kommune.' Ansøg her.