2. oktober 2019

Musik i Lejet annoncerer datoer for billetsalgsstart & Musik i Lejet 2020

Nu kan du godt begynde at sætte krydser i kalenderen, fordi Musik i Lejet har netop offentliggjort datoerne for billetsalgsstart og festivaldagene i 2020.

Efteråret er slået ind, og vi længes allerede efter den lune sommersol i Lejet. Heldigvis kan vi varme dig med, at der er mindre end to måneder til, at billetsalget til Musik i Lejet 2020 starter - nemlig d. 1. december.

I den forbindelse har vi også udgivet Musik i Lejets officielle Facebook begivenhed for 2020 lige her. Ved du allerede nu, hvem du skal dele Sommerens Festival i Tisvildeleje med, så klik ind på begivenheden, tryk 'Deltager' og inviter hele din festivalfamilie til begivenheden. På den måde er I også sikret at modtage alle de største nyheder fra Musik i Lejet 2020.

Billetter kan købes via vores hjemmeside fra d. 1. december, og tidspunkt samt billettyper offentliggøres senere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til tre dage i Lejet med danske og internationale koncertoplevelser, store kunstværker og installationer, gastronomi i særklasse og masser af aktiviteter for både store og små - alt sammen i Tisvildelejes billedskønne omgivelser.

Sommerens festival i Tisvildeleje, 16. - 17. - 18. juli 2020