13. juli 2023

På Musik i Lejet er vi høje på musikken

Musik i Lejet arbejder sammen med Dansk Live i forbindelse med kampagnen, Music Against Drugs. Lad os skabe en festival, hvor vi alle er til stede i nuet.

Musik i Lejet er en folkefest, der hylder fællesskabet, god musik og uforglemmelige minder. Disse værdier er også i centrum hos brancheforeningen Dansk Live, og i samarbejde med dem støtter vi op om kampagnen, Music Against Drugs.

Du har helt sikkert allerede hørt Music Against Drugs’ slogan: “Under influence of Music. Lad musikken være din rus - og få det hele med”. Kampagnen dyrkes af festivaler landet over, heriblandt Roskilde Festival og Grøn Koncert, og Musik i Lejet er med ombord.

Hos Musik i Lejet tager vi kraftigt afstand til stoffer, og vi anbefaler, at man er opmærksom på ens forbrug af alkohol. Rusmidler kan være farlige, og de kan også medføre, at du mentalt går glip af hele festivalen.

Vi bliver høje på livet af at se vores glade gæster hvert eneste år, og vi håber, vi kan give den fantastiske, naturlige rus tilbage til jer alle, når vi samles i lyse sommernætter d. 20., 21. og 22. juli.