30. januar 2020

Musik i Lejet åbner op for frivilligansøgningen d. 17. februar kl. 10

Igen i år oplevede Musik i Lejet en enorm efterspørgsel på festivalbilletterne og gik udsolgt på bare få minutter. Nu kan du ansøge om at blive en del af festivalen som frivillig, hvor alle er en afgørende brik i, at festivalen hvert år bliver en succes for både festivalgæster, byen og strandgæster.

Det frivillige arbejde ligger enten før, under eller efter festivalen i henholdsvis 24 timer, 12 timer og 16 timer. Man kan også blive en del af ‘Søens Folk’, hvor arbejdet i alt er 40 timer fordelt over de tre perioder. Alt efter engagement hører der en række frivilliggoder med, men ens for alle frivillige er et frivilligarmbånd til festivalens tre dage, en unik Musik i Lejet frivillig t-shirt, herlig mad på sin vagt og ikke mindst en invitation til den årlige frivilligfest i København.

Som noget nyt i år skal alle ansøge om at blive frivillig på Musik i Lejet 2020, hvor festivalen løbende udvælger ansøgere til årets frivillighold. Dette gøres på baggrund af en vurdering af kompetencer, ønskede arbejdsperiode og område. Det er derfor vigtigt at udfylde alle relevante kompetencer og erfaringer i ansøgningen, så Musik i Lejet har mulighed for at matche ansøgere med en frivilligopgave, der bedst passer til profilen.

Vær opmærksom på, at du ansøger om en frivilligplads og er derfor ikke garanteret en plads.

Læs mere om ansøgningen, frivilligkategorier og de mange frivilliggoder her.


MUSIK I LEJET AFHOLDER EN FRIVILLGTILMELDING LOKALT

For andet år i træk åbner Musik i Lejet op for en lokal frivilligtilmelding knap to uger før online-ansøgningen starter.

Den lokale frivilligtilmelding foregår hos Brød & Vin, tirsdag d. 4. februar, kl. 09:00 - 17:30. Her er Musik i Lejets områder repræsenteret (bar, pladsproduktion osv.), og alle har mulighed for at stille spørgsmål til tilmeldingen, det frivillige arbejde og årets festival.

På lige fod med online-ansøgningen søger Musik i Lejet hjælpende hænder før, under og efter Musik i Lejet 2020 samt 'Søens Folk' frivillige. Da meget af det frivillige arbejde kræver, at man er fyldt 18 år, er der kun et begrænset antal pladser til unge på 16 og 17 år.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til Musik i Lejets lokale frivilligtilmelding.