9. juli 2018

Mindst 27 lokale foreninger får støtte af Musik i Lejet

Musik i Lejet slog ansøgerrekord og modtog på rekordtid 96 ansøgninger om støtte fra overskuddet i 2017. De mange foreninger og ildsjæle havde samlet ansøgt om mere end 1,7 millioner kr.

Ud af de mange ansøgninger har Musik i Lejets bestyrelse besluttet at støtte mindst 27 almennyttige foreninger i Gribskov Kommune, som alle arbejder med kultur, idræt og/eller Børn og Unge. Alle ansøgninger er nu til gennemsyn hos SKAT, som skal afgøre om de er støtteberettigede. Når SKAT har truffet afgørelse, offentliggøres tildelingerne.

"Det er jo fantastisk at kunne bidrage til et allerede levende og blomstrende kulturliv i Gribskov. De mange ansøgninger vidner om et sprudlende aktivt kulturmiljø i kommunen, som vi i Musik i Lejet er glade og taknemmelige for at have mulighed for at hjælpe, og derigennem give alle de mange frivillige rundt omkring i kommunen et skulderklap", udtaler Lars Thykier, formand for Musik i Lejet.

Alle de støttede foreninger modtager direkte besked, når SKAT har behandlet sagen, og inviteres til en overdragelsesceremoni på festivalpladsen i Tisvildeleje torsdag d. 19. juli, kort før festivalpladsen åbner for gæster.