8. juli 2022

Kom til Børn i Lejet: Det bliver swingende, kreativt og sjovt

Børn i Lejet er tilbage med et kreativt, sjovt og swingende program for børn og legesyge voksne.

Kom forbi Musik i Lejets Bodega-telt lørdag d. 23. juli kl. 14-17, hvor Kira Martini og hendes swingende jazz-krokodiller spiller op til dans, og vi spiller bandeordsbanko med Sallys Far aka. Thomas Brunstrøm.

MiL-maskotterne, Kaptajn Krudt & Sømand Sif kigger også forbi, og der bliver mulighed for at male sin egen Musik i Lejet-t-shirt med diverse yndlingsfarver.

Arrangementet er gratis, og alle børn t.o.m 12 år kan komme gratis ind under ledsagelse af en voksen, der har gyldigt festivalarmbånd.

Program

Kl. 14 - 15 Mal en t-shirt

Mal din egen MiL-t-shirt, som du kan tage med dig hjem. Kun fantasien sætter grænser!

Kl. 15 - 16 Bandeords-banko med forfatteren til Sallys far, Thomas Brunstrøm

Prutskid, Satans og frikadellenæse! Find alle dine værste skældsord frem og kom og dyst, når Thomas Brunstrøm fyrer op for bandeords-banko.

Og husk, et bandeord er ikke bare et bandeord. Og når små børn bander, kan det blot være en ordleg, der er med til at udvikle deres sprog, viser et nyt speciale

Kl. 16 - 17 Martini´s børnesange

Jazzsangerinde Kira Martini og hendes storswingende jazz-krokodiller, er en boblende festlig oplevelse for både børn og voksne. Sprudlende rytmer fra syd og nord, spilles og synges i et farverigt univers fuld af leg og improvisation.

Sangene er komponeret af frontkvinde Kira Martini, og handler om stort og småt i livet, om pudsige skabninger, og finurlige møder. Om Brasiliens rytmer, og om at huske at bruge sin fantasi. Alle sangene er udgivet på pladen ”Boogie-Woogie-Jazz”, som i samme omgang blev nomineret til Årets Børnejazzpris for år tilbage.