23. juni 2023

Billethajerne er stadig på jagt - sådan undgår du dem!

Billethajerne er på spil igen, så svøm ud af det usikre Facebook-farvand og ind i den sikre kanal på Musik.dk. Her er vores anbefalinger til hvordan du sikkert sælger, køber og bytter billetter.

Hvert år oplever vi, at flere billetkøbere bliver snydt, når de køber festivalbilletter til Musik i Lejet. Det sker typisk i ukontrollerede fora såsom i Facebook-grupper. Men det vil vi gøre en ende på nu! Derfor opfordrer vi alle interesserede billetkøbere til KUN at benytte officielle kanaler til køb, salg eller overdragelse af billetter. På den måde undgår vi kontakt med billetsnyderne.

Husk!

  • Tjek altid gyldigheden af billetten med billetudbyderen.
  • Hvis du køber billetter privat, er der ingen garanti for deres gyldighed fra Musik I Lejet eller MusikDK, og en person kan sælge den samme billet til flere personer.
  • Undgå at handle fra Viagogo, Facebook-sider og lignende. Køb kun billetter fra den officielle billetudbyder MusikDK.
  • Lige nu florerer en mail der ”overfører” photoshop billetter fra ”[email protected]”. Det er en billethaj i kreativ forklædning og IKKE en mail fra Musik.dk. Hvis du får overdraget en billet gennem Musik.dk vil afsenderens mail lyde: "[email protected]".
  • Du kan altid kontakte Musik.dk på [email protected], inden du handler privat.

Overdrag din billet

Vil du videregive din billet til en veninde, bror eller kollega? Det gør du nemt via Musik.dk. Send blot en mail til [email protected] med ønske om overdragelse + dit sagsnummer (står på billetten). Det er vigtigt, at du skriver til Musik.dk fra den samme mailadresse, som du brugte, da du købte festivalbilletten i første omgang. Ellers registerer Musik.dk din mail som snyd. Find link til Musik.dks kundeservice her: https://musik.dk/kundeservice/ Du kan ikke

For at undgå for meget snyd er det ikke muligt at splitte en ordre. Musik.dk kan max. annullere 1 billet ud af 4 og sælge den igen.

Venteliste

Fik du ikke fat i en billet, kan du skrive dig op på vores venteliste lige her: https://musik.dk/musik-i-lejet-venteliste/

Politiets gode råd

Politiet har også opsat en række gode råd til køb af festivalbilletter, så du undgår billetsnyd:

Køb kun billetter fra de officielle billetudbydere Køber du alligevel billetter fra private, så tjek at samme navn figurerer på billetten, MobilePay-kontoen og fx sælgers Facebook-profil. Tjek også gerne sælgers Facebook-profil ud inden – vær opmærksom på sparsomme oplysninger. Undgå selv at lave et opslag, hvor du søger billetter. Svindlerne kontakter gerne personer som efterspørger billetter.

Husk at anmelde det til politiet, hvis du er blevet snydt i forbindelse med køb af en festivalbillet. Det kan du gøre på politiets selvbetjeningsportal her: https://politi.dk/oekonomisk-svindel-paa-nettet/anmeld-oekonomisk-svindel-paa-nettet/svindel-ved-salg-eller-bytte-af-vare-eller-ydelse