25. oktober 2022

Jobopslag: kommunikationsansvarlig

Bliv Musik i Lejets kommunikationsansvarlige Har du lyst til at være den førende hånd i at fortælle om Musik i Lejets stærke fællesskaber, program, samt alle de gode historier, der knytter sig til sommerens højdepunkt i Tisvildeleje og få festivalens festivalens sociale medier og øvrige platforme til at leve året rundt?

Er du erfaren kommunikatør, der kan både kan lede et team og planlægge og eksekvere på egen hånd? Og har du øje for den gode historie, en kreativ pen og er superbruger på de sociale medier?

Du får muligheden for at få meget ansvar, strukturere kommunikationsforløb, men stadig have hands on på detaljen, og have kort vej til at se dine idéer blive ført ud i livet.

HVEM ER DU og HVAD ER DINE OPGAVER?

Du har er en uddannelsesbaggrund inden for kommunikation, markedsføring og/eller journalistik. Du har erfaring med digitale og sociale medier, samt pressehåndtering. Dygtig og kreativ skribent – både i forhold til pressemeddelelser og indhold til sociale medier. Du er selvkørende i dine opgaver og går struktureret til dit arbejde.

DET ER EN FORDEL, HVIS DU HAR:

  • Erfaring med CMS og MailChimp
  • Kendskab til videoredigering
  • Erfaring med Indesign (Adobe)

Det praktiske Kontoret ligger i Rønnegade 9, Kbh Ø, men under afviklingen af festivalen rykkes kontoret til Tisvildeleje i 3-4 uger. Stillingen er på 37 timer om ugen Telefon og computer stilles til rådighed

Good Boys Agency startede i 2017, men holdet bag firmaet har skabt og arbejdet med Musik Lejet de seneste 13 år. Musik i Lejet er en 3 dages festival for 10.000 gæster i Tisvildeleje i Nordsjælland, hvor Good Boys Agency står for planlægning og afvikling af den samlede festival på helårsplan. Herunder løbende arbejde med alle de mange fantastiske frivillige, der er tilknyttet festivalen. Hos Good Boys Agency bliver du en del af en kultur, der er præget af højt humør og stærke fællesskaber, men også en høj grad af professionalisme og drivkraft. Vores mål som virksomhed er at skabe store minder for dem, vi arbejder med og for, og selvfølgelig også for medarbejderne, praktikanterne og alle de fantastiske frivillige, der er en stor del af vores hverdag og kultur.

musikilejet.dk & goodboysagency.dk

Ansøgningsfrist

  1. november, 2022 (om 15 dage)

Kontakt

Der afholdes jobsamtaler fra d. 14. - 20. november. Jobstart hurtigst muligt. Derfor skynd dig at sende en ansøgning vores vej. Har du spørgsmål, så ring til Andreas Grauengaard på telefon: 26279166 eller skriv til [email protected]

Ansøgningen sendes til [email protected] mrk. kommunikationsansvarlig

Ansættelsen sker hos Good Boys Agency, som varetager planlægning af Musik i Lejet