7. juli 2017

"Hvis du vil drømme dig væk, så nøjes med musikken"

Under sloganet ”Hvis du vil drømme dig væk, så nøjes med musikken”, vil Gribskov-borgmester Kim Valentin støtte festivalen ’Musik I Lejet’ med en indsats mod stoffer.

Gribskovs borgmester, Kim Valentin, har takket ja til at være ambassadør for Music Against Drugs-kampagnen, som støttes af Musik I Lejet. Under sloganet ’Under The Influence of Music’ (påvirket af musik), sættes der fokus på musikkens euforiserende effekt i sig selv. Og dét er noget, Gribskov-borgmesteren gerne bakker op om:

”Musik i Lejet er en enestående mulighed for at lade sig beruse af 100% fantastisk musik. Her er festivalens gæster i godt selskab og i skønne omgivelser. Mit råd er: at hvis du vil drømme dig væk, så nøjes med musikken”, siger Kim Valentin.

Se videoen af Kim Valentin

En del af Under The Influence of Music-kampagnen er nemlig også et eksperiment, hvor man ved hjælp af elektroder måler, hvad musikken gør ved hjernen, og heraf kan se, at musikkens påvirkning ligner påvirkningen fra euforiserende stoffer til forveksling.

Festivalleder Andreas Grauengaard, beskriver festivalen som et mangfoldigt sted, hvor frisindet vinder over de løftede pegefingre. Derfor er han også glad for budskabet i Under The Influence of Music:

”I stedet for at sige nej til stoffer, siger vi ja til musikken”.

Music Against Drugs støttes udover Musik I Lejet af Dansk Live, Sundhedsstyrelsen og Roskilde Festival, og årets kampagne er et ambitiøst interaktivt univers, man kan gå på opdagelse i her: http://www.againstdrugs.dk/