17. juli 2022

Her er årets konferencierer!

Endelig kan Musik i Lejet løfte sløret for, hvem der skal guide musikhungrende festivalgæster igennem sommerens festival i Tisvildeleje.

Det er så rart, når man bliver taget i hånden – og netop dette vil årets fire konferencierer gøre, når publikum skal føres igennem et musikprogram, der i år består af over 40 artister.

Festivalgæster og artister er i trygge hænder, for det er erfarne navne og gamle kendinge, der får lov til at styre løjerne.

Det er ikke første gang, tv- og radiopersonligheden Mikael Bertelsen får ansvaret for Strandscenen. Og selvom det er over to år siden, han sidst har besteget den legendariske scene med Kattegat i ryggen, har han været en stor del af festivalen i mellemtiden. Mikael Bertelsen var i 2020 med til at sende Radio Lejet ud i æteren.

Musik i Lejet kan også præsentere musiker, komponist og meget andet, Katrine Muff, som de fleste måske bedst genkender fra DRs 'Fællessang'. Katrine Muff er desuden komponisten og sangerinden bag Musik i Lejets egen MiL-sang, som du kan høre her.

Magnus Bruun er nok bedst kendt for sine roller i både danske og internationale film, samt sit flotte røde skæg. Og sprogblomsterne sidder løst på den unge skuespiller, så publikum kan glæde sig til opvakte oplæg og sjove introduktioner.

Sidst men ikke mindst kan Musik i Lejet præsentere Rene Jensen, der ikke kun påtager sig rollen som konferencier, men også indtager Fiskerbaren lørdag aften som DJ Markmann.

Vi ses til sommerens festival i Tisvildeleje d. 21. 22. og 23. juli!