13. juni 2023

Fiskerbaren fejrer 10 år med sprællende program på krogen

At gå gennem teltdugen til Fiskerbaren, er ligesom at åbne en østers og finde en skinnende perle i skjulet. Strobelyset stråler fra teltloftet på Fiskerbarens festivalgæster, der hopper i takt til bassen fra DJ Degnamite. Og nu, I anledning af barens 10 års fødselsdag, bliver der kun skruet højere op for bassen! Læs om line-uppet. Der er godt bid på krogen og store overraskelser er i vente!

DE STIVE SØMÆND M. ØSTKYST HUSTLERS x ZINDY x ABBATIZERS x DE STIVE SØMÆND M. KAREN MARIE LILLELUND x RØDE FAR x DJ DEGNAMITE

10 år! Så længe har Fiskerbaren nu holdt dansegulvet varmt og pulsen høj hos festivalgæsterne på Musik i Lejet. Fiskerbaren er kendt for at holde de vildeste fester, og i år bliver ingen undtagelse. Fiskerbaren fylder nemlig rundt!

Oplev et friskfanget line-up med musik for enhver smag: Du kan både skråle med på svenske sangskatte fra ABBA-coverbandet, ABBAtizers, finde din indre fulde Stuart frem sammen med De Stive Sømænd, eller svinge hofterne i takt til 90’er-dronningen, Zindy’s hit, Round’n’Round. Traditionen tro lukker DJ Degnamite festen med sangen “Hey Jude” af The Beatles”.

Sidst men ikke mindst lover Fiskerbaren endnu en stor musikoverraskelse i anledning af barens 10 års jubilæum. Vi kalder den Absolute Fiskerbaren, og den venter lige rundt om hjørnet! Så stay tuned på Musik i Lejets kanaler!