16. juli 2021

FAQ til Sommersols gæster

Er du i tvivl om noget ved Musik i Lejets Sommersol? Så læs med her, hvor vi har forsøgt at samle de mest essentielle informationer til Sommersols gæster her.

Er du i tvivl om noget ved Musik i Lejets Sommersol? Så læs med her, hvor vi har forsøgt at samle de mest essentielle informationer til Sommersols gæster her.

Vejen til Sommersol

Sommersol bliver afholdt på halvdelen af p-pladsen ved stranden i Tisvildeleje. Lokalbanen kører til Tisvilde st., hvorfra man både kan gå og cykle til koncertpladsen. Tjek afgangstider for lokaltoget her.

Indgangen

Medbring adgangsbillet, legitimation og coronapas (se nedenfor) til indgangen. Musik i Lejet forbeholder sig retten til at nægte adgang til en gæst uden gældende coronapas. Sommersols åbningstider er d. 21.-24. juli 2021 kl. 16.00-00.00. Vær opmærksom på, at Sommersol ikke tilbyder garderobe.

Børn (uagtet alder) skal have billet til Sommersol for at få adgang til koncertpladsen. Grundet de givne omstændigheder er det vigtigt, at vi altid kan opgive det præcise antal gæster, der befinder sig på koncertpladsen.

Coronapas

Et coronapas kan gives pba. en hurtigtest, PCR-test, coronavaccination eller undtagelsesdokumentation for førnævnte.

Hvis du har været syg med corona, får du først et gyldigt coronapas pba. immunitet 14 dage efter første positive test. Læs mere om bekendtgørelsen her.

Mad og drikke

Du kan bevæge dig rundt i hele din zone (AD/BC), og der vil være mulighed for at købe både mad og drikke i begge zoner. Sommersol er en kontantløs koncertplads, så husk betalingskortet - vi modtager ikke MobilePay. Drikkevand kan købes i barerne.

Det grønne byttesystem

Når du køber drikkevarer på Sommersol, bliver du bedt om at betale en miljøafgift første gang. Derefter modtager du drikkevaren i et genbrugskrus, som man ved næste køb bytter til et nyt krus. Et krus kan byttes til én polet, som er nemmere at bære rundt på - kander kan byttes til tre poletter. Når du forlader Sommersol afleverer du krus og kander eller bytter til poletter i baren, hvis du har endnu en koncertdag i vente. Læs mere om Det grønne byttesystem her.

Sommersols oplevelser

Sideløbende med Sommersols koncerter, vil der afholdes et program af oplevelser, som alle kan tilmelde sig. Læs meget mere om oplevelserne og muligheder for tilmelding her.

Nødstilfælde

Skulle der opstå et nødstilfælde på pladsen, vil det blive kommunikeret til alle gæster via scenen. Husk altid at vise hensyn til dine medmennesker, og følg de givne instrukser i ro og mag. Musik i Lejet har kun kontaktoplysninger på billetkøberen fra Ticketmaster. Sendes der derfor information til pågældende person på mail, bedes denne information videregives til alle, som har billet gennem pågældende billetkøber.

Er du fortsat i tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at kontakte os på e-mail: [email protected].

Vi glæder os til at se dig til Musik i Lejets Sommersol den 21.-24. juli 2021.