16. juni 2022

FAQ: Billetter til Musik i Lejet 2022

Har du et spørgsmål ang. billetter til Musik i Lejet?

Så læs med her, hvor vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar.

Langt de fleste festivalgæster har holdt fast i deres billet siden 2019. Nogle passer ikke længere ind i ungdoms-kategorien og andre har stadig den fysiske billet klar. Alt det har vi taget højde for.

Vi ved også, at billetter til Musik i Lejet er i høj kurs. Derfor opfordrer vi alle til at se sig godt for. Vil du undgå billetsnyd, så læs vores anbefalinger her.

FAQ

Jeg har en U15-billet fra 2020, men er i mellemtiden fyldt 16/17 år. Hvad gør jeg?

I år har vi ekstraordinært udvidet U15-billetten til at gælde til og med 17 år. Derfor kan du beholde billetten, men du skal kunne vise billed-ID for at få dit armbånd.

Skal børn have billet?

Børn til og med 12 år kan komme ind i følge med en voksen. Børn fra 13 år og til og med 15 år skal have en U15-billet. Herover skal alle have en alm. partoutbillet. Børn på eller under 12 skal vise sygesikringsbevis eller anden ID.

Jeg har en fysisk billet, som jeg købte i 2019 - hvordan kan jeg være sikker på, den stadig er gyldig?

Billetten er automatisk gyldig til Musik i Lejet 2022 idet stregkoden er den samme. Hvis du er i tvivl, kan du tjekke det ved at kontakte Ticketmaster.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil bytte min billet eller købe en andens?

Hvis billetter skal overdrages, anbefaler vi, at I gør det gennem Ticketmaster. De har faste procedurer for det, og du sikrer dig imod snyd. Læs mere om vores anbefalinger her.

Jeg har endnu ikke fået pengene retur for den aflyste sommermiddag - hvad gør jeg?

Ticketmaster står for refunderingen. Hvis du endnu ikke har modtaget en mail ang. den aflyste sommermiddag eller fået dine penge retur, skal du kontakte Ticketmaster.