31. oktober 2017

Er du Musik i Lejets nye praktikant?

Er du kreativ, idérig og struktureret? Og er du oven i købet helt vild med kommunikation og kunne tænke dig at blive en del af sommerens festival i Tisvildeleje? Så er det måske dig, vi savner som praktikant i Musik i Lejet.

Musik i Lejet søger kommunikationspraktikant

Om jobbet

Som praktikant på Musik i Lejet, bliver du en bærende kraft i festivalens kommunikation. Du bliver en del af den daglige gang på vores kontor i indre København og vil indgå i et tæt samarbejde med festivalens ledelse blandt andet grafikere, programmører og eksterne samarbejdspartnere.

Nogle af dine opgaver vil være at

  • skrive, redigere og publicerer nyheder og pressemeddelelser
  • udvikle og vedligeholde vores hjemmeside og nyhedsbreve (Drupal og MailChimp)
  • styre vores ageren på sociale medier
  • planlægge kommunikationsforløb

Om dig

Vi forventer, at du

  • er en skarp kommunikatør med styr på både grammatik og modtagere
  • færdes hjemmevant på sociale medier
  • er selvkørende, proaktiv og idérig
  • er dedikeret og klar på at tage et stort ansvar

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med CMS, Photoshop og InDesign.

Om os

Som praktikant på Musik i Lejet bliver du en del af et helt unikt sammenhold, hvor arbejdet er drevet af en kæmpe lyst til at få stablet festival på benene. Du vil opleve et smittende engagement og stærkt socialt sammenhold.

Som en naturlig del af at være på Musik i Lejet-holdet vil du få et stort ansvar. Så du skal have mod på at lære nyt og at være selvstændig. I jobbet får du derfor rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit helt eget præg på festivalen.

Praktisk

Praktikforløbet er ulønnet og varer mellem 4-6 måneder med opstart hurtigst muligt efter aftale.

Send en mail til arrangør [email protected] med CV og en forklaring på, hvorfor det er dig, vi ikke kan undvære på holdet. Medsend meget gerne nogle tekster eller andet materiale, du har produceret. Eventuelle spørgsmål rettes til Andreas Thomas Grauengaard på ovenstående mail eller telefon 26 27 91 66 

Deadline: mandag d. 23. november