7. juli 2023

Oplevelser til lands, til vands og i luften: Se program og tilmelding

Musik i Lejet er meget mere end koncerter, fest og drinks. Vores samarbejdspartnere og frivillige har nemlig åbnet op for godteposen og arrangeret et væld af oplevelser, hvor DU er inviteret. Find det samlede event-overblik og links til tilmelding lige her.

Om sommeren vågner Tisvildeleje. Det er tid til at spise is, dase i solen eller opleve en masse nye ting. Vi har sørget for at man kan skabe sjove ferieminder for alle aldre både til lands, til vands og i luften. Til alle vandhundene er der stafet på SUP-board med fede præmier, og til landkrabberne, har vi masser af aktiviteter i sandet. Glæd dig til ægte feriestemning med strandfodbold i vandkanten, eller udfordr dig selv i det legendariske Djævleløb i de stejle bakker.

Højt at flyve, blødt at falde - saml vennerne og stil op til beachvolley til en aktiv dag på stranden, imens du får en god tan. Hvis du er mere til spil i skyggen, byder Strandterrassen på Banko med luksus præmier til de heldige! Eller er det action der skal til i din ferie, gemmer Tisvildeleje på en fed mountainbike rute, hvor vi guider dig gennem terrænet og den smukke natur. Har du blot brug for at komme helt ned i gear og få kvalitetstid med familien, lægger Børn i Lejet endnu en gang op til hygge i børnehøjde med musik og maling af t-shirts.

Alt det og meget mere kan du forvente i Tisvildeleje i uge 29!

PROGRAM OG TILMELDING

Fredag d. 21. juli

Lørdag d. 22. juli

  • Mountainbike-tur kl. 11. Tilmeld dig her!

  • Børn i Lejet kl. 12. Kræver ingen tilmelding.

  • Beachvolley kl. 12. Tilmeld dig her!

  • Djævleløbet kl. 14. Kræver ingen tilmelding.

Læs meget mere om alt det, du skal opleve lige her!