7. juli 2023

Det Grønne Byttesystem

Vi skåler for sommeren og ikke mindst MiL-jøet. Lyder det ikke dejligt at tage en frisk dukkert eller gå hjem langs stranden uden at vælte rundt i plastikkrus? Det tænkte vi nok. Derfor har vi på Musik i Lejet indført vores grønne byttesystem.

Vi skåler for sommeren og ikke mindst MiL-jøet. Lyder det ikke dejligt at tage en frisk dukkert eller gå hjem langs stranden uden at vælte rundt i plastikkrus? Det tænkte vi nok. Derfor har vi på Musik i Lejet indført vores byttesystem, som giver dig kvalitetskrus- og kander til de kolde drinks og ikke mindst tager hånd om miljøet. Når du køber drikkevarer i en af vores barer, vil du ved hvert køb blive trukket et fast miljøbidrag på 5 kr. og henholdsvis 5 kr. for et krus eller 40 kr. for en kande i pant. Så du kan med god samvittighed nyde festivalen med nye, rene og, bedst af alt, genbrugte krus og kander, når du skal i baren for at tanke op.

Næste gang du skal have noget at drikke, kan du aflevere genbrugskruset eller kanden i alle festivalens barer og spare panten. Det er ikke muligt at få penge udbetalt ved indlevering af genbrugskrus eller kander i barer. Engangsafgiften er dit bidrag til brugen af mindre engangsplastik, et renere Tisvildeleje og en grønnere musikoplevelse i pagt med naturen. Det sætter vi stor pris på!

Det er ikke tilladt at tage krus og kander med ud fra pladsen - derfor kan krus og kander afleveres i pantboden, som ligger lige ved udgangen. I pantboden kan du få et mindre beløb udbetalt pr. pant-enhed. Efter kl. 03.00 lørdag nat, overgår festivalen til engangskrus, der stadigvæk indgår som en del af i festivalens byttesystem.