26. juni 2019

Deltag i årets store SUP-stafet på Musik i Lejet 2019

DELTAG I ÅRETS STORE SUP-STAFET I SAMARBEJDE MED RUDOLPH CARE & VIND ET KONTANTKORT PÅ 3.000 KR. TIL FESTIVALPLADSEN & PRODUKTER FRA RUDOLPH CARE.

Torsdag d. 18. juli kl. 14:30 på stranden ved festivalpladsen.

TILMELDINGEN ÅBNER VIA MAIL D. 1. JULI KL. 10.00. Husk at finde på et godt holdnavn!

Gratis for alle - med eller uden festivalarmbånd

Nu kan du deltage i årets SUP-stafet (Stand Up Paddle) på Musik i Lejets første dag med et hold på i alt 3 personer. Andrea Elisabeth Rudolph og hendes skønne team står bag konkurrencen og vil styre slagets gang. Undervejs er der gratis solcreme-indsmøring fra Rudolph Cares solcykel, og alle deltagere går hjem med en lækker Rudolph Care ’Hello Sunshine’-tee.

PRÆMIER

Udover at vinderholdet kan glæde sig til titlen som SUP-mester, kan de se frem til et kontantkort på 3.000 kr. til brug på Musik i Lejets festivalplads og et eksklusivt udvalg af Rudolph Cares bæredygtige produkter.

Ikke kun vinderholdet bliver hædret! Der er nemlig også en præmie til holdet med det bedste kampråb og til dem, der stiller med det bedste crowdsupport. Så husk hele heppekoret! En trøstepræmie bliver også uddelt til konkurrencens andenplads.

KONKURRENCEREGLER

I konkurrencen er der plads til 8 hold á 3 holdkammerater, som i bedste stafet-stil skal dyste mod hinanden, to hold af gangen.

Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på at komme fra stranden ud i vandet, rundt om bøjen og tilbage til målstregen. Alle holdkammerater skal rundt om bøjen én efter én, mens de to resterende står på stranden og hepper. Det hold, der får alle holdkammerater over målstregen først, vinder. Vinderholdet går videre i turneringen, mens nummer to enten udgår eller må kæmpe om en lavere placering.

Konkurrencen starter kl 14.30, dog skal alle hold stå klar kl. 14.00, så vi kan blive kampklar sammen, få styr på reglerne mm. Omkring kl. 16.30 slutter vi festlighederne af med en hyggelig præmieoverrækkelse.