16. juni 2023

Danmarks måske mest populære mand indtager Musik i Lejet sammen med 15 andre topartister

Danmarks pop-darling. Svigermors drøm: Christopher. Hans navn kan høres på hvert gadehjørne, efter han i sidste uge imponerede hele verden som hovedrollen i en ny Netflix-banger. En film produceret af lokal Tisvilde-helt, Mehdi Avaz. Som prikken over I’et gæster Christopher Musik i Lejet i selskab med en række talentfulde danske og udenlandske musikere.

BCUC (ZA) x CHRISTOPHER x BARSELONA x ADIDADDI x HOUSEFRAU x USSEL x GORGEOUS x ROCAZINO x GANGER x BLESS YOU x NEON PRIEST x DJ SCHACH x WILLONE x OLIVVER x JULIUS SYLVEST x MAS

Navnet Christopher er på alles læber i dag, efter han for nylig debuterede som hovedrollen Elliot i filmen A Beautiful Life. Filmen, der lige nu er nummer 1 på Netflix, har fået meget international medieopmærksomhed, men for holdet bag Musik i Lejet har den en helt særlig, lokal betydning. Netflix-filmens producer, Mehdi Avaz er nemlig fra Tisvilde.

”Mehdi er en gammel ven fra byen. Jeg spillede fodbold med ham og hans brødre som børn, så det er fedt at kunne følge med i hans banebrydende karriere - nu med Christopher som den helt store skuespillernyhed. Vi glæder os helt vildt til at give manden alle taler om mikrofonen og høre ham synge for Tisvildeleje,” siger Andreas Grauengaard, programansvarlig på Musik i Lejet.

16 nye navne på plakaten

Festivalgæsterne på Musik i Lejet kan også glæde sig til at synge med på sange fra danske Gorgeous, der sidste år debuterede med singlen ’Divine’, og som nu står klar med det spritnye nummer ’Subconscious’. Herudover pryder bandet Barselona nu også på festivalplakaten, der blandt andet vil spille hittet ”Lyden af Livet” fra scenen på Musik i Lejet.

Udover de danske stjerner byder line-uppet på en overraskelse af international karakter, når Sydafrikanske BCUC (AZ) får trommerne til at eksplodere foran publikum. Det afropsykadeliske band fra Soweto lover på én og samme tid funkede grooves, galloperende percussion og politiske budskaber. De har indtaget spillesteder og festivaler over hele kloden først med debutalbummet “Our Truth” i 2016 og herefter med opfølgeren “The Healing” i 2019.

Se hele line-uppet HER!