7. juli 2020

Oplev Radio Lejet i Radiohaven

Fra onsdag til lørdag i uge 29 åbner vi for seatings i vores lille Radiohave på Birkepladsen, Tisvildeleje. OBS: Begrænset antal pladser.

BOOK DIT BORD HER

I Radiohaven kan I booke et bord, hvorfra I kan nyde den hyggelige stemning, lokale grillpølser og lytte med, når Radio Lejet sender live. Desværre kan I ikke opleve Havekoncerterne på Radiopladsen, men vi sørger selvfølgelig for, at lyden strømmer ud af højtalerne. I løbet af dagen kan I booke jer ind på tre seatings, hvor én seating er opdelt i to forskellige ankomst-tidspunkter. Max 8 gæster pr. bord.

Læs nedenstående grundigt igennem inden booking af bord i Radiohaven.

SEATINGS:

Gælder alle fire dage:

1. KL. 08.30-12.00 eller KL. 09.00-12.00

2. KL. 13.00-16.00 eller KL. 13.30-16.00

3. KL. 17.00-20.00 eller KL. 17.30-20.00

NB: Ikke alle radioudsendelser foregår synligt for seatede gæster i Radiohaven.

RETNINGSLINJER:

Der udstedes en række retningslinjer i forbindelse med Covid-19, som alle gæster i Radiohaven bedes overholde:

 1. I bedes blive siddende på den plads, I får anvist ved ankomst.
 2. I bedes om ikke at opholde jer i gangarealerne, medmindre I skal i baren eller på toilettet.
 3. I bedes kun gå én person pr. gruppe i baren eller på toilettet ad gangen.
 4. I bedes følge ensretningerne, når I færdes i gangarealerne.
 5. I bedes overholde alle Radio Lejets retningslinjer og generelle regler om Covid-19.

BOOKING:

Når I booker jeres bord, skal I vælge, hvilken dag og i hvilket tidsrum, I ønsker at besøge Radiohaven. I skal vælge enten område A eller B. Alle Radiohavens borde er placeret i et fælles område, men grundet Covid-19 deler vi områderne op i A og B, så vores gæster ankommer i to forskellige tidsrum.

Ønsker I at booke til flere end 8 personer, skal I skrive en mail til [email protected]

Hvis jeres ønskede seating er "udsolgt", kan I blive skrevet på en venteliste ved at skrive følgende til [email protected]:

 1. Fulde navn:
 2. Telefonnummer:
 3. E-mail:
 4. Ønskede dag:
 5. Ønskede seating tidspunkt:
 6. Antal gæster:

I skal forudbetale 100 kr. pr. booking. Dette udgør i alt 4 x drikkebilletter til øl/sodavand/kaffe i Radio Lejet Baren, som udleveres ved ankomst i Radiohaven. Billetterne skal benyttes i jeres seating-periode.

Jeres bekræftelsesmail vedr. booking skal fremvises som adgangsbillet ved ankomst i Radiohaven.

Det er vigtigt, at I ankommer ved seatingens angivne starttidspunkt, da vi skal overholde retningslinjerne i forbindelse med Covid-19. Ankommer man ikke på sit starttidspunkt af bookingen, bliver ens reservationen annulleret. Vi tager selvfølgelig højde for evt. ventetid ved tjek-ind.

Ved ændringer af bookingen, bedes I kontakte os på [email protected]. I kan få refunderet forudbetalingen ved afbestilling op til 5 dage før reservationens start. Derefter er der ingen fortrydelsesret.

MAD & DRIKKE:

Der er mulighed for at købe både lækre drikkevarer og lidt til at stille sulten med. Derudover sælger vi Musik i Lejet og Radio Lejet merchandise. Her betaler man med kontanter, dankort eller MobilePay.

Kan I ikke komme forbi Radiohaven, kan I stille ind på Radio Lejet derhjemme - enten lokalt via FM 99,0 eller online på hjemmesiden og MiL-app’en.