5. juli 2022

Bold i Lejet: Få sved på panden til sommerens festival i Tisvildeleje

Igen i år er der mulighed for at få sved på panden og lufte konkurrence-genet, når Musik i Lejet inviterer til Bold i Lejet.

Saml vennerne til en omgang strandfodbold, stil op i Rudolph Cares Volley-turnering eller test dig selv i Musik i Lejets traditionsrige løb gennem Djævlebakkerne.

Vi glæder os til at se jer badet i sved og vendt i sand!

  • Rudolph Cares Volley i Lejet d. 23. juli kl. 11 - 16

I samarbejde med Rudolph Care afholder Musik i Lejet årets beachvolley-turnering på stranden ud for festivalpladsen.

Der er plads til 16 hold á 4-5 personer, så saml vennerne og øv jer på baggerslag og smash - der er nemlig fede præmier fra Rudolph Care på spil. Vær opmærksom på, at der er No Show Fee på 100 kr. ved tilmelding.

Tilmeld holdet her

  • Strandfodbold-turnering d. 22. juli kl. 11 - 16

16 hold skal dyste om æren og lækre præmier, når Musik i Lejet for sjette gang afholder fodboldturnering på stranden ud for festivalpladsen.

Saml 4-5 venner, find på et godt navn og skynd jer at tilmelde jer årets sjoveste strandturnering!

Vær opmærksom på, at der er No Show Fee på 100 kr. ved tilmelding.

Tilmeld holdet her

  • Djævleløbet d. 23. juli kl. 14:00

5 km gennem stejle djævlebakker og langs strandkanten. De første tre mænd og kvinder i mål glæde sig til flotte præmier og diplomer for indsatsen. Husk at møde op 10 min. før startskuddet! Inviter gerne festivalkompagnoner, sommerhusvenner og familie med på stranden, så de kan heppe dig i mål.

Tilmeldingslink er på vej!

  • Yoga i Klitterne d. 22. og 23. juli kl. 10:00 - 11:15

Kan du forestille dig en bedre opvarmning til en lang festivaldag end en god omgang udstrækning og balanceøvelser til lyden af bølgebrus?

Flow Yoga i klitterne er for både begyndere og let øvede, så kom og forkæl krop og sind. Mød op i dit træningstøj og medbring en vandflaske. Vi har yogamåtter, men du er også velkommen til at tage din egen med.

Der er omkring 25 pladser. Skriv til [email protected] hvis du vil være med. Det er gratis at deltage.