19. maj 2020

Billet-ventelister til Musik i Lejet 2021

Vil du gerne på Musik i Lejet 2021, d. 22. - 24. juli? Så kan du skrive dig på billet-venteliste, hvor alle returnerede billetter bliver sat i salg, når muligheden for at returnere billetter er udløbet.

Billetter til Musik i Lejet 2021 kan erhverves via Ticketmasters Musik i Lejet-ventelister. Alle returnede billetter for Musik i Lejet 2020 sættes i salg torsdag d. 28. maj kl. 12.00.

VENTELISTE-SALG

Siden d. 1 december 2019, hvor Musik i Lejet meldte udsolgt, har man kunnet skrive sig på venteliste. Alle, der har skrevet sig op siden, har en chance for at købe billet ud fra den venteliste, man har skrevet sig op på. Selvom man har skrevet sig på sent, er man ikke sidst i køen. ALLE har den samme mulighed for at købe.

Links til billetsalget sendes ud pr. mail torsdag d. 28. maj kl. 12.00, og herefter er det først til mølle. Så alle, der har skrevet sig op, skal holde øje med deres mail-indbakke. På siden HER kan du finde alle Ticketmasters ventelister, hvor du også finder ventelisterne til Musik i Lejet 2021. Vi anbefaler, at du inden salget starter forbereder dig på, hvilke billetter du ønsker, så du klikker ind på den korrekte billettype. NB: Vi kan allerede nu se, at det kun er et fåtal af festivalbilletter, der bliver returneret.

Du skal tilmelde dig ventelisterne inden 27. maj 2020 kl. 12.00, hvis du ønsker at købe een billet fra ventelisterne til Musik i Lejet 2021. Hvis du allerede har tilmeldt dig ventelisten til 2020-billetter, skal du ikke gøre yderligere end at vente på link og være hurtig ved tasterne.

Modtager du et tilkøbslink fra Ticketmaster, skal du være opmærksom på, at du max kan købe 2 billetter pr. person.