24. november 2023

Billet FAQ: Få svar på dine spørgsmål om billetter

Her finder du alt, du skal vide om 2024-billetter! Snart skyder vi billetsalget i gang, og du kan for alvor begynde at glæde dig til storslåede koncerter med solnedgangen som bagtæppe.

Gør dig klar og læs mere om 2024-billetter her, så du har styr på fakta og vilkår, inden du køber din billet til Musik i Lejet 2024.

Hvilke billettyper er der?

Du kan tage på Musik i Lejet 2024 med en partout- eller dagsbillet.

Partoutbilletten dækker over hele festivalen fra torsdag d. 18. juli til lørdag d. 20. juli 2024.

Dagsbilletten er til en enkelt dag på Musik i Lejet, og du bestemmer selv om billetten skal være til torsdag d. 18. juli, fredag d. 19. juli eller lørdag d. 20. juli 2024.

Derudover har vi aldersbestemte billettyper til salg i butikken, som er til dig, der har en bestemt alder på Musik i Lejet 2024. Læs mere herunder.

Hvad er en partout +65 billet?

Festivalbilletten dækker over alle tre festivaldage d. 18. - 19. - 20. juli 2024 og kan benyttes af personer, som er 65 år eller derover.

Aldersgrænser er gældende for den alder, man har på Musik i Lejet 2024. Der skal kunne vises gyldigt billed-ID ved indgangen med en partout +65 billet.

Hvad er en partout +12U16 billet?

Festivalbilletten dækker over alle tre festivaldage d. 18. - 19. - 20. juli 2024 og kan benyttes af børn, som er 12, 13, 14 og 15 år. Man skal ikke ledsages af en voksen med en partoutbillet.

Aldersgrænser er gældende for den alder, man har på Musik i Lejet 2024. Der skal kunne vises gyldigt billed-ID ved indgangen med en partout +12U16 billet.

Hvad er en partout U12 billet?

Festivalbilletten dækker over alle tre festivaldage d. 18. - 19. - 20. juli 2024 og kan benyttes af børn, som er under 12 år og ledsages af en voksen med en gyldig festivalbillet.

Aldersgrænser er gældende for den alder, man har på Musik i Lejet 2024. Der skal kunne vises gyldigt billed-ID ved indgangen med en partout U12 billet.

Hvad koster en billet?

  • En partoutbillet koster 1.895 kr. (+ gebyr).
  • En dagsbillet koster 995 kr. (+ gebyr).
  • En partout +65 billet koster 995 kr. (+ gebyr).
  • En partout +12U16 billet koster 995 kr. (+ gebyr).

Børn under 12 år kan komme ind i følge med en voksen med en gyldig festivalbillet. Du skal dog stadig ind og registrere dit barn ved at købe en partout U12 billet for et mindre gebyr.

Hvor køber jeg billetter?

Du kan købe din billet via Musik i Lejets hjemmeside. Det officielle billetsalg starter online fredag d. 1. december 2023 kl. 10:00.

Hvad er Late Delivery?

I kampen mod billetsnyd opererer Musik i Lejet med Late Delivery på årets billetter. Det betyder, at når du har købt din billet, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb og først modtage din gyldige festivalbillet tidligst en uge før festivalens start.

Kan jeg sælge min billet videre?

Hvis du har en køber til din festivalbillet, skal du henvende dig til United Tickets via deres kundeserviceformular. Herefter kan United Tickets håndtere både refundering til dig og salg til den nye billetkøber.

Af sikkerhedsmæssige årsager kræver United Tickets, at sælger kontakter dem angående ordren fra den præcise e-mail, der er blevet brugt til at afgive ordren.

Husk at have ordrenummer/sagsnummer med i e-mailen. Derudover skal United Tickets bruge navn + e-mailadresse på køberen, der skal overdrages til.

Du kan kontakte United Tickets her.

Hvordan undgår jeg billetsnyd?

Vi opfordrer alle interesserede billetkøbere til kun at benytte officielle kanaler til køb og overdragelse af billetter. Hvis du køber en billet privat, kan hverken Musik i Lejet eller United Tickets garantere billettens gyldighed.

Læs vores anbefalinger til, hvordan du sikkert køber og videresælger billetter her, så du er rustet til at undgå billetsnyd.

Skal jeg printe min billet?

Nej, det behøver du ikke. Du kan have din billet klar enten på mobilen eller i print. Husk at mød personligt op, da vi påsætter dit armbånd med det samme. Hvis du har købt billetter sammen med dine venner eller din familie og ikke har mulighed for at komme sammen, kan I få billetterne scannet enkeltvis.

Vi ses i strandkanten!

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024