1. maj 2020

Behold din billet til Musik i Lejet 2021

Musik i Lejet takker for den store opbakning til festivalen. Kun meget få billetkøbere har valgt at få refunderet billetter fremfor at videreføre billetten til 2021.

Muligheden for at få refunderet sin billet gælder indtil 20. maj. Er du interesseret i at få billet til Musik i Lejet 2021, så skal du tilmelde dig billet-ventelisten hos Ticketmaster. Se mere her

I forbindelse med aflysningen af Musik i Lejet 2020 kan følgende praktiske oplysninger i øvrigt hjælpe dig med, hvordan du skal forholde dig til situationen.

Praktiske oplysninger

Billetter, billetpakker og overnatning mv.

Har du billet til Musik i Lejet 2020, som er aflyst, har du nedenstående muligheder:

Behold din billet

Ønsker du at beholde din billet og anvende den til Musik i Lejet 2021, skal du ikke foretage dig yderligere. Din elektroniske billet bliver automatisk lavet om til en 2021 billet senest 1. juni. Men stregkoden er den samme.

Returner din billet og få pengene retur

For at returnere din billet, billetpakke eller tilkøb skal du henvende dig direkte til Ticketmaster senest d. 20. maj 2020 via nedenstående link.
Bemærk at billetpakker kun kan returneres i sin helhed og eksempelvis ikke Sommerfrokosten alene ved en pakke med billet og frokost.

Specifikt for Ungdomsbilletter 12 til 15 år

Ungdomsbilletter gælder i udgangspunktet for 12-15 årige. For at du stadig har mulighed for at benytte din billet i 2021, selvom du fylder 16 år i mellemtiden, har vi udvidet aldersgruppen til at være fra 12 - 16 år i 2021. Alternativt kan du altid returnere billetten, se ovenfor hvordan.

Specifikt for fysiske billetter købt ved lokalsalget i Tisvildeleje

Billetten vil stadig være gældende i 2021, da stregkoden er den samme. Såfremt du ønsker at returnere billetten, skal du sende en mail til [email protected] senest d. 20. maj, hvorefter vi arrangerer returneringen, da vi er nødt til at have den fysiske billet og matche oplysningerne på billetten.

Tilkøb udenfor billetpakke, fx Sommerfrokost, Sommermiddag, overnatning mv.

For at returnere dit køb, skal du henvende dig direkte til Ticketmaster senest d. 20. maj via nedenstående link.

Hvis du ikke returnerer dit køb, overføres din tilkøbsbillet automatisk til 2021. Det er ikke muligt at benytte sin overnatning til sommer (2020), da Musik i Lejet 2020 er aflyst. Ønsker man alligevel et ophold i Tisvildeleje til sommer (2020), skal man selv henvende sig direkte til overnatningsstedet og foretage en ny booking.

Bemærk at billetpakker kun kan returneres i sin helhed og eksempelvis ikke Sommerfrokosten alene ved en pakke med billet og frokost.

Ønsker du din ordre refunderet, bedes du udfylde denne formular senest d. 20. maj 2020: https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598

Billetprisen bliver tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke. På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/COVID-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

ER DU FRIVILLIG?

Er du tilmeldt som frivillig til Musik i Lejet 2020, får du automatisk tildelt en plads som frivillig på Musiki Lejet 2021. Frivillige på venteliste bliver også overført til portalen for 2021. Vi bestræber os på, så vidt muligt, at fastholde rammerne for festivalen således, at du har samme vilkår og arbejdsområde, som du skulle have haft på Musik i Lejet 2020.

Tidligere udmeldte deadlines bedes du se bort fra. Vi vil løbende sende ny information ud om blandt andet deadlines, når vi kommer i gang med planlægningen af Musik i Lejet 2021.

Hvis du ønsker at beholde din plads, skal du ikke foretage dig yderligere for nuværende. Vi gemmer dine informationer og kontakter dig vedr. næste års festival via frivilligportalen, når vi er kommet i gang med planlægningen af 2021.

Hvis du ønsker at framelde dig Musik i Lejet 2021, bedes du gøre dette via frivilligportalen senest d. 1. august 2020.

Du framelder dig på Musik i Lejets frivilligportal ved at gøre følgende:

  1. Gå ind på: frivillig.musikilejet.dk
  2. Klik på: Profil (Tryk på dit eget navn i højre hjørne)
  3. Klik på: Frameld

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til [email protected]