12. juli 2023

Unge talenter indtager Fiskerbaren i samarbejde med Av, Min Guldtand

Det er efterhånden ved at være tradition, at den lokale festival Av, Min Guldtand præsenterer lovende, upcoming talenter i Fiskerbaren. Det er ingen undtagelse på dette års Musik i Lejet! Kom og hør ung, dugfrisk musik i et bredt spænd af genrer, når Av, Min Guldtand sætter spotlys på nogle af landets mest spændende navne med korte koncerter i helt små formater. Av, Min Guldtand er altid med et tvist af musik fra lokalområdet og i år præsenteres TTOP, som er et band med rødder i Gribskov.

BASKE

BASKE skriver sange fra forstaden om at være ung, fanget imellem venskaber og kærlighed, betaget og fortumlet af tilværelsen og med følelserne udenpå tøjet. Med en umiddelbar og legende tilgang til musikken skaber BASKE et omfavnende univers, hvor intet er umuligt, og hvor ærligheden bliver eksistensgrundlaget for en lyd, der blander genrer som pop, rock og hiphop i én charmerende og eftertænksom blanding.

Torsdag kl. 16.35, Fiskerbaren

KRIS

Kris laver musik, du sætter på i toget på vej hjem fra en dårlig bytur, imens du håber på, at strømmen på dine hovedtelefoner holder længe nok til at få dig til endestationen. Det er indadvendt pop, der sætter ord på bagsiden af ungdomslivet ved hjælp af skrøbelige tekster, over lyden af hårde trommer blandet med blødt klaver. Kris nægter at løbe væk fra sine følelser, men prøver tværtimod at omfavne dem - hver eneste sang er et udklip af de følelser og tanker, der buldrer rundt inde i Kris.

Lørdag kl. 17.10, Fiskerbaren

ALGA

algas debut-EP ‘Don’t Buy Me Flowers’ udfolder sig som et dystopisk kærlighedsmanifest, der både flår i hjertet og river i kroppen. Electro-duoen bringer en international lyd til det danske musiklandskab, der på modig vis insisterer på både inderlighed og eksplosion. Soundvenue udnævnte algas debut-EP “Don’t By Me Flowers”, som en af Ugens 5 Vigtigste Udgivelser, mens nummeret Don’t Call gjorde at alga blev udnævnt til Ugens Upcoming på P3. GAFFA kalder alga for “en af de mest spirende artister, du med fordel kan holde øje med” og dermed understreger alga, at de er et af de mest lovende navne på upcoming-scenen lige nu.

Fredag kl. 17.10, Fiskerbaren

OLIVIA AIA

Dansksproget RnB musik med et hint af sydlandske rytmer. Tekst universet er en let, poetisk vinkel på moderne datingkultur og kærlighed. Olivia Aia debuterede i juni måned med sine to første singler “Tættere” og “Friheden”, og hun har vagt interesse med hendes unikke klang og nærværende live-performance.

Lørdag kl. 16.35, Fiskerbaren

TTOP

TTOP er en dansk, elektronisk indiepop-duo, der blev dannet af søstrene Thilde Top og Freja Top i 2021. Med en kærlighed til ord formår de to unge talenter at skabe velovervejede, analyserende og ærlige tekster, som dykker ned i livets facetter. Som lytter spidser man øre fra første linje, da man bliver taget med ind i et altomstuttende univers af vokaler, elektroniske elementer og organiske lyde.

Fredag kl. 16.35, Fiskerbaren