18. juli 2020

Asger Aamund hævner sig på nattefestende naboer

Asger Aamund har fået nok af nattefestende naboer. I dag kan alle få syn for sagen på Musik i Lejets medier, da Asger Aamund og svigersønnen, Mikael Bertelsen, hævnede sig i Radio Lejets program: ‘Mikael Bertelsen på sommerferie’.

Efter flere dage i sommerlandet med larm fra naboerne hele natten, havde Asger Aamund fået nok. Lydanlægget blev kørt ind i Asgers have torsdag morgen, hvor formålet var at give igen til de unge naboer. Taktikken var at spille ‘Den Hellige Krig’ fra Den Røde Hær på højeste lydniveau og dermed give de unge mennesker et brat opvågning efter en hel nat med fest og høj musik. Selvom de unge mennesker ikke viste sig i vinduerne den morgen, var der ingen tvivl om, at Asger Aamund var meget tilfreds med resultatet.

Latexmanden afsløres i Tisvildeleje

Som en del af Radio Lejet-programmet ‘Mikael Bertelsen på Sommerferie’, har Mikael Bertelsen og lokale øjenvidner forsøgt at identificere latexmanden, der huserer i Tisvildeleje. I morgen kan Mikael Bertelsen og hans korrespondent Nicolai Pein endelig afsløre, hvem latexmanden er. Alle er velkomne, når de løfter sløret kl. 13:00 i Galleri ‘Det er kunsten’ på Hovedgaden 65F.

Ekstremt lokale breaking news

“Skibet, der blev forsøgt reddet af en nøgen mand, er nu gået på grund”. Det kan lytterne blandt andet forvente, hvis man stiller ind på Radio Lejet i uge 29. Programmet ‘Mikael Bertelsen på Sommerferie’ er spækket med ekstremt lokale breaking news og vejrudsigter med krigs- og parkeringskorrespondent, krimi- og vejrrapporter og graverjournalist, Nicolai Pein, i marken. Gæster som Morten Messerschmidt, Claus Meyer og Søren Fauli har også lagt vejen forbi morgenprogrammet.

Et alternativ til festivalen

I marts måned måtte Musik i Lejet, som så mange andre festivaler, aflyse deres 2020-udgave. Løsningen på et alternativ blev Radio Lejet, der sender live fra Birkepladsen i Tisvildeleje hele ugen. Byens folk, omgivelser og aktiviteter er omdrejningspunktet for sendefladen, men musik og festivalens fællesskaber spiller også en væsentlig rolle. Blandt andet under de daglige havekoncerter, hvor Alex Vargas, Dopha, Nicklas Sahl og Elias Boussnina allerede har spillet live i Radio Lejet.

Foto: Nicolai Hegelund Vilhelmsen

Video: Fredrik Fleischer, Elias Levyshon og Sebastian Elhøj