25. juni 2019

ÅRETS MUSIK I LEJET KOLLEKTION ER ONLINE

For første gang introducerer vi en fuld kollektion, og det fejres med en splinterny online shop. Du kan altså få fingrene i vores 100% økologiske t-shirts, en lækker bøllehat, bløde hættetrøjer til de kølige sommeraftener og meget mere..

Musik i Lejets officielle merchandisekollektion er inspireret af Tisvildelejes og festivalpladsens smukkeste farver og stemninger - fra den lyserøde solnedgang til de dansende festivalgæster.

100% ØKOLOGI

Musik i Lejets t-shirts er produceret af 100% økologisk bomuld. De kommer i fire varianter og er alle unisex. Så om du er til en simpel version med Musik i Lejets signatur-bølger broderet på en lyserød og navy blå t-shirt eller en klassisk sort eller hvid t-shirt med årets unikke grafik, er du garanteret en fin, økologisk t-shirt til klædeskabet.

FACEBOOK KONKURRENCE

Du har chancen for at vinde et valgfrit produkt fra kollektionen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke ind på shoppen, vælge din favorit og kommentere på siden HER, hvilken model og str. du ønsker. Vi trækker lod mellem alle deltagere d. 1. juli.

Hele kollektionen kan ses og købes her samt på festivalpladsen under Musik i Lejet 2019.

Foto: Benedikte Hald