31. december 2018

Året der gik med Musik i Lejet

Snart hopper vi ind i et nyt år fyldt med nye oplevelser, og i den anledning kigger vi tilbage på året, der gik med Musik i Lejet.

Største uddeling nogensinde

I år donerede Musik i Lejet det største beløb nogensinde: 325.000 kr. til 25 lokale foreninger i Gribskov Kommune. Én af modtagerne var blandt andet Tisvildeleje Vinterbadere, som vi besøgte til ‘Det Kolde Gys i Tisvildeleje’.

Det skete også under MiL18

Onsdag inden Musik i Lejet gik løs, inviterede vi til gratis ‘Onsdagsjazz’ i samarbejde med Tisvilde Jazz Club. Den nye strandterrasse var proppet til randen med glade jazz-gæster! Under Musik i Lejet kunne de yngre festivalgæster deltage i det helt nye børneprogram: Børn i Lejet. Især Onkel Reje var et stort hit! Årets festival bød også på et upåklageligt festivalvejr, og pladsen var fyldt med musik, gastronomi, kunst og glade festivalgæster.

Uden frivillige, ingen festival

Musik i Lejet samlede igen i år mere end 50 helårsfrivillige til to store weekend-workshops, hvor vi forberedte os til årets festival. For første gang nogensinde afholdt Musik i Lejet en stor Frivilliggalla for årets frivillige. Her dannede Hotel Cecil rammerne for aftenen med prisuddelinger, Banko Show og koncerter med LOLA, Maximillian og FOOL.

Vi ses i 2019

Til sidst oplevede vi d. 1. december den største interesse til Musik i Lejets festivalbilletter nogensinde! De lokale stod i kø langt ned ad Hovedgaden til lokalsalget i Tisvildeleje, og partoutbilletterne blev udsolgt på nettet efter kun 39 minutter. Vi kunne ikke være mere stolte og beæret.. Og med de ord vil vi gerne sige TUSIND TAK for i år. Godt nytår - vi ses i 2019!