5. maj 2021

Aflysningen af Musik i Lejet 2021 - FAQ

Der er mange spørgsmål, der melder sig ift. aflysningen af Musik i Lejet 2021. Derfor har vi lavet en FAQ med svar på de oftest stillede spørgsmål til aflysningen af Sommerens Festival 2021. Vi håber på at se jer alle til Musik i Lejet 2022 d. 21. - 22. - 23. juli i Tisvildeleje. Siden er senest opdateret d. 05. maj 2021

Kære gæster,

Sommerens Festival - Musik i Lejet - bliver desværre endnu engang aflyst.

D. 4. maj 2021 blev genåbningsplanen for sommeren besluttet. Desværre er festivalen Musik i Lejet igen i år nødt til at aflyse grundet den nuværende Covid-19-situation. Set i lyset regeringens udmeldinger kan vi ikke afholde en festival, som vi kender den. Derfor aflyser festivalen sin 2021-udgave.
Vi takker mange gange for krydsede fingre og tanker i dette corona år.

Som følge af aflysningen har vi en række praktiske oplysninger, der skal besvare de mest stillede spørgsmål fra alle jer.

Musik i Lejet sommeren 2022

Vi ser nu frem mod næste års sommerfest i Tisvilde 2022 med nye datoer for Musik i Lejet. Sæt derfor kryds i din kalender d. 21. - 22. - 23. juli, 2022.

Alle der har billet til Musik i Lejet 2021 vil modtage information fra Ticketmaster angående refundering. Tjek din indbakke på din e-mail eller i dit spamfolder.

Billetter, billetpakker og overnatning mv.

Har du billet til Musik i Lejet 2021, der nu er aflyst, har du følgende muligheder:

Behold din billet

Ønsker du at beholde din billet og overføre den til Musik i Lejet 2022, så skal du ikke foretage dig noget. Din elektroniske billet vil automatisk blive lavet om til en 2022 billet. Stregkoden vil være den samme. Det samme gælder for fysiske billetter købt ved lokalsalget i Tisvildeleje 2020, hvor billetten stadig vil være gældende i 2022, idet stregkoden er den samme.

Returner din billet og få pengene retur

For at returnere din billet, billetpakke eller tilkøb skal du henvende dig direkte til Ticketmaster, senest den 1. juli 2021. Har du fysiske billetter købt ved lokalsalget i Tisvildeleje, så gælder samme procedure. Henvend dig til Ticketmaster senest d.1 juli, via nedenstående link.

Bemærk, at billetpakker kun kan returneres i sin helhed. Det vil sige, at man eksempelvis ikke kan returnere frokosten alene i en pakke, der indeholder billet og frokost.

Specifikt for Ungdomsbilletter 12 til 15 år

Ungdomsbilletter gælder i udgangspunktet for 12-15 årige. For at du stadig har mulighed for at benytte din billet i 2022, selvom du fylder 16 eller 17 år i mellemtiden, har vi udvidet aldersgruppen til at være fra 12-17 år i 2022. Alternativt kan du altid returnere billetten, via nedenstående link.

Specifikt for fysiske billetter købt ved lokalsalget i Tisvildeleje

Billetten vil stadig være gældende i 2022 idet stregkoden er den samme. Såfremt du ønsker at returnere billetten, skal du henvende dig til Ticketmaster senest d. 1. juli. Så vil de arrangere returneringen.

Tilkøb udenfor billetpakke, fx sommerfrokost, sommermiddag, camping, overnatning mv.

For at returnere dit køb skal du henvende dig direkte til Ticketmaster senest den 1. juli, via nedenstående link. Hvis du ikke returnerer dit køb, overføres det automatisk til 2022. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte din overnatning i 2021. En ny booking til 2021 af overnatning skal ske direkte hos overnatningsstedet.

Bemærk billetpakker kun kan returneres i sin helhed og dermed ikke frokosten alene i en pakke, der inkluderer billet og frokost

**Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde DENNE FORMULAR - senest den 01.07.2021

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt.

Vi beklager på forhånd.

Billetsalg til Musik i Lejet 2022

Sidste år var der under 2% af festivalgæsterne, der refunderede deres Musik i Lejet-billetter. Derfor var det kun et yderst begrænset antal af festivalbilletter, der blev sat til salg. Da vi ikke kender omfanget af refunderinger for 2021, kan vi ikke sætte billetter til Musik i Lejet 2022 til salg endnu.

Så snart vi ved mere om salget til 2022, vil vi kommunikere ud på vores hjemmeside og på sociale medier.

Programmet for festivalen 2022

Vi kan ikke garantere, at det bliver det samme musikprogram for Musik i Lejet 2022, som der var booket til 2021. Vi ser frem til at præsentere programmet, når vi har sammensat de første navne til plakaten 2022.

Er du Frivillig?

Er du tilmeldt som frivillig til Musik i Lejet 2021, bestræber vi os på at tilbyde dig samme frivilligplads på samme hold til festivalen 2022. Du vil modtage mere information om dette til efteråret.

Hvis du ikke ønsker at blive tilbudt din plads igen, skal du framelde dig ved at skrive til [email protected]

Hvis du har været på en venteliste til en frivilligplads til Musik i Lejet 2021, skal du genansøge til festivalen 2022.

Hold løbende øje med FRIVILLIGPORTALEN

Vi bestræber os på, så vidt muligt at fastholde rammerne for festivalen således, at du har samme vilkår og arbejdsområde, som du ville have haft på Musik i Lejet 2021.

Vi vil løbende sende ny information ud, når vi kommer i gang med planlægningen af festivalen 2022.

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]