Hess/AC/Hess ft. surprise act

Fredag kl. 16:15 på Jazz House

Trioen startede som et barndomsprojekt og består af 'AC', også kaldet the ace of bass, som i mange år har spillet med store navne som bl.a. Raveonettes, Paul Motian Electric Bebop Band, Tomasz Stanko Savage Rose og mange flere. I 2021 modtog han Ben Webster prisen. På trommer er Mikkel Hess, som med sit talent efterlader en rummelighed mellem hvert trommeslag, der skaber den vægtløshed, vi oplever i bandet. På klaver har trioen Nikolaj Hess, som bidrager med en stærkt personlig melodisk åre, og et unikt mix af virtuositet, groove og fantasi. Nikolajs musikalske påvirkninger afspejler dyb indsigt i de amerikanske og nordiske jazztraditioner samt en vidtfavnende gnistrende musikalitet, der trækker på alt fra electronica og krautrock til klassisk, folkemusik og roots. Deres seneste udgivelse som trio, ‘SPACELAB Live in London’, blev optaget af BBC i den internationalt anerkendte Pizza Express Jazz Club.


I år på MiL kan du glæde dig til to heftige gæstesolister, når Hess/AC/Hess indtager scenen:

Al Agami har både optrådt som solokunstner samt medvirket i forskellige projekter. Hans stil favner mange genrer, herunder rap, dance, jazz og house, som med garanti vil få gang i dansegulvet sammen med Hess/AC/Hess.

DJ og komponist Turkman Souljah gæster Hess Is More med sine funky mixes og dansevenlige beats. Med en baggrund som DJ for Outlandish, ved Turkman Souljah hvordan soundtracket til en ægte fest skal lyde. Vi kommer helt sikkert til at danse om kap med morgensolen.