datostempel datostempel

BATHSHEBA

Onsdag

Hun er hyperaktuel og på vej mod stjernerne. Pauline Joy Oghomi-Hansen går under navnet Bathsheba og er ikke bange for at sætte ærlige og dystre tekster sammen til en solid popsang. Stemmen er silkeblød og beatet er bouncy, når hun med sin sangskrivning tager udgangspunkt i egne oplevelser. 


Bathsheba er i starten af 20´erne og har allerede modtaget stor cadeau for sin hårfine lyrik og hårdtslående bas. Hun har sammen med Banal indtaget scenen til udsolgte koncerter i VEGA og leverede en anmelderrost koncert til den norske festival by:Larm! 


Ved udgangen af 2020 blev Bathsheba nomineret som ‘Årets Nye Danske Artist’ til The Voice Awards. Med singlerne ‘Blind’ og ‘Hit ‘N’ Run’ baner hun vejen til den danske popscene og indtager scener, hitlister og musikindustriens opmærksomhed. 

På rejsen mod succes er hun i 2021 blevet omtalt som one-to-watch af både Soundvenue og GAFFA. Det fremadstormende talent bliver ikke svær at få øje på, når hun til sommer indtager scenen i Tisvilde på Sommersol. Vi glæder os til en dragende kombination af dark pop, attitude og sårbarhed.