SCENEPRODUKTION: FÅ MUSIK I LEJETS SCENER TIL AT SPILLE

Vi leder lige nu efter forskellige managers og koordinatorer til vores scener på Musik i Lejet. Lyder det spændende? Så læs med her og skriv til os på [email protected], hvis du vil lege med!

1. Stage Manager - Skovscenen

Vi søger en Stage Manager til at varetage Skovscenen i de sene timer under festivalen. Det drejer sig om d. 20., 21. og 22. juli 2023, og du vil arbejde sammen med teams af dygtige frivillige hands, runnere og teknikere. Som Stage Manager skal du varetage opgaver på scenen på ledelsesniveau og være leder af scenen i timerne efter midnat i afviklingsdagene. Du skal sørge for at skiftene mellem bands eller kunstnere bliver fulgt nøje ift. riders og tekniske specifikationer. Inden afvikling af festivalen vil der være en række obligatoriske møder, hvor detaljerne vil blive gennemgået med resten af holdet bag sceneproduktionen.

2. Stage Manager - Små scener

Vi søger en Stage Manager til at varetage vores 2 små scener under festivalen. Det drejer sig om d. 20., 21. og 22. juli 2023, og du vil arbejde sammen med teams af dygtige frivillige hands, runnere og teknikere. Som Stage Manager skal du varetage opgaver på scenen på ledelsesniveau og være leder af scenen i timerne fra ca. 11.00-00.00 på afviklingsdagene. Du skal sørge for, at skiftene mellem bands eller kunstnere bliver fulgt nøje ift. riders og tekniske specifikationer. Inden afvikling af festivalen vil der være en række obligatoriske møder, hvor detaljerne vil blive gennemgået med resten af holdet bag sceneproduktionen.

3. Stage Manager - Bodega

Vi søger en Stage Manager til at varetage vores mindste, men hyggeligste scene: Bodegascenen. Det drejer sig om d. 20., 21. og 22. juli 2023, og du vil arbejde sammen med teams af dygtige frivillige hands, runnere og teknikere. Som Stage Manager skal du varetage opgaver på scenen på ledelsesniveau og være leder af scenen i timerne 14.00-02.00 på afviklingsdagene. Du skal sørge for at skiftene mellem bands eller kunstnere bliver fulgt nøje ift. riders og tekniske specifikationer. Inden afvikling af festivalen vil der være en række obligatoriske møder, hvor detaljerne vil blive gennemgået med resten af holdet bag sceneproduktionen.

4. Byggekoordinator - Bodega

Vi leder efter en sej frivillig, der har lyst til at være leder på opsætningen af vores scene Bodega. Planen er lagt, men vi mangler én til at være holdleder på pladsen. Dine mødetider er mandag, tirsdag og onsdag fra 09-21, torsdag fra 09-14 og søndag fra 08-20. Tiderne er som udgangspunkt vejledende, og de kan ændre sig en smule, men du vil have fri til at nyde festivalen.

Hvem er du?

Du har interesse for at arbejde på en festival og kendskab til, hvordan man begås på en scene og håndterer tekniske riders

Du har overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer, da du er leder for dine frivillige kollegaer og skal overholde deadlines

Du kan afvikle koncerter med et smil på læben

Du er en teamplayer og vil gerne lægge kræfter i frivilligt arbejde

Du kan lide sol, strand, vind i håret og god musik

Hvad tilbyder vi?

Musik I Lejet tilbyder dig erfaring til dit CV

En fantastisk festivalsoplevelse

Du bliver en del af et stort fællesskab af frivillige, der elsker at yde og give den bedste service til vores gæster og kunstnere

Vi sørger for at du bliver introduceret til rollen som Stage Manager, til sceneproduktionsafdelingen

En indgangsvinkel til sceneproduktion udover festivalpladsen

Du vil som udgangspunkt være det vi kalder “Sømand”, som er 40 timer - men der er mulighed for at få endnu mere ansvar og dermed blive "Kaptajn". Skriv til os, så finder vi ud af det sammen :)

Kontakt: [email protected]