datostempel datostempel

Havekoncert: Elias Boussnina

Mandag kl. 18:00

Hver dag kommer en aktuel Musik i Lejet-artist til Tisvilde og spiller en koncert fra en hemmelig have i byen. Artisterne har kun den mest nødvendige instrumentering med sig under armen, så koncerterne bliver helt tæt på. 


Mandag præsenterer vi: Elias Boussnina


I foråret 2018 udgav Elias Boussnina debutsinglen '05.30', og med ét fik det unge stjerneskud markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer på den danske musikscene. På få måneder havde Elias mere end en halv million afspilninger på Spotify og en koncert på sidste års Spot Festival sammen med kollegaen Louis Samson.


Boussnina voksede op med sine to søskende, en dansk mor og en tunesisk far. Derudover var Whitney Houston, Stevie Wonder og Michael Jackson det auditive lydtapet gennem hele opvæksten. Trods det at synge er forholdsvist nyt for Elias, har han produceret og lavet beats siden folkeskolen – og eksperimenteret med genrer som hip hop, pop og RnB.


Med sin synth-baseret produktioner og længselsfulde vokal, skriver Elias melankolsk popmusik om alt fra hverdagens trivialiteter til livets store spørgsmål, som man hører på debut EP’en 'Shameboy', der fik 5 stjerner i Soundvenue under overskriften: ”Elias Boussnina stempler ind i toppen af dansk r’n’b”.