Værd at vide Tisvilde

Her kan lokale beboere og sommerhusejere finde svar på alle praktiske spørgsmål vedrørende Musik i Lejet og Tisvilde i sommeren 2019.

RENDHOLD AF TISVILDE

Team Renhold vil i perioden torsdag eftermiddag d. 18. juli til søndag morgen d. 21. juli løbende rydde op i området fra Idrætspladsen til festivalpladsen ren. Sidste oprydning af Hovedgaden foregår søndag morgen. Team Renhold har også et oprydningshold frem til tirsdag efter festivalen, som står for oprydning på stranden og i skovområdet i nærheden af festivalpladsen.

FESTIVALPLADSEN - OP & NED

7 dage på hele parkeringspladsen

Musik i Lejet arbejder i tre etaper for at skabe Sommerens Festival på den store parkeringsplads i Tisvildeleje. Her kan I se parkeringsforholdene fra d. 9. - 25. juli:

PARKERING I UGE 29

I uge 29 etablerer Musik i Lejet 750 parkeringspladser på fodboldbanerne ved Godhavn Station, da der ikke er mulighed for parkering i Hovedgaden og ved festivalpladsen.

OFFENTLIG TRANSPORT

I samarbejde med Lokaltog har vi igen i år indsat ekstra togafgange til og fra Hillerød station under Musik i Lejet 2019. Der indsættes ligeledes gratis shuttlebusser i uge 29 mellem Godhavn Station og festivalpladsen.

GÅGADE I TISVILDELEJE

Fra d. 15.-21. juli er Hovedgaden omdannet til en gågade ca. fra Hovedgaden 53 ned til festivalpladsen ved stranden. Der etableres en vendeplads ved Købmanden for bilister. Ærindekørsel er fortsat tilladt både før, under og efter festivalen.

CYKELVENLIG FESTIVAL

Hvis man ikke er til gåturen gennem Hovedgaden, opfordrer vi til at tage cyklen til festivapladsen/stranden. Det er muligt at benytte cykelstien ml. Stejlepladsen og skoven bag festivalpladsen. Der er igen i år mulighed for at leje cykler under festivalen. Mere information kommer snart.

CAMPING

Onsdag d. 10. juli opstilles et frivilligcamping område på fodboldbanerne ved Tisvilde Idrætshus. Fra torsdag d. 18. juli åbnes campingområdet for festivalgæster. Campingen hedder ‘Ren & Rolig Camp’, hvilket betyder, at der hverken må festes, spilles musik eller støjes unødigt. Sankt Helene Feriecenter huser en masse glade festivalgæster fra torsdag d. 18. juli, så øget aktivitet i området må forventes.

MIL-INFORMATIONSSTAND

I uge 29 opstiller Musik i Lejet en informations-stand, der skal formidle information om festivalen og Tisvildeleje. Den opstilles i Hovedgaden fra mandag til onsdag og ved festivalpladsen fra torsdag til og med lørdag. Åbningstider kommer snart.

UDESERVERING I HOVEDGADEN

I forbindelse med etableringen af gågaden gennem Tisvildeleje, stiller en række cafeer/restauranter op med udeservering i Hovedgaden, så beboere og gæster af byen kan nyde god mad og drikke i solen. Mere information følger.

OMSORGSKAMPAGNE

Igen i år vil Musik i Lejet fokusere på de vigtige budskaber, som skal minde os alle om at passe på hinanden og byen. Nedenfor er oplistet nogle af de budskaber, der kommmer til at hænge på en rækker plakater fra festivalpladsen og gennem Hovedgaden. Beboere i Tisvilde har mulighed for at hente sit helt eget budskab til at hænge på rækværket eller havelågen. De kan hentes i Musik i Lejets informationsstand.

Tilmeld nyhedsbrev
18. - 19. - 20. juli 2019