Værd at vide Tisvilde

Her kan lokale beboere og sommerhusejere finde svar på alle praktiske spørgsmål vedrørende Musik i Lejet og Tisvilde i sommeren 2019.

RENHOLD AF TISVILDE

Team Renhold vil i perioden torsdag eftermiddag d. 18. juli til søndag morgen d. 21. juli løbende rydde op i området fra Idrætspladsen til festivalpladsen ren. Sidste oprydning af Hovedgaden foregår søndag morgen. Team Renhold har også et oprydningshold frem til tirsdag efter festivalen, som står for oprydning på stranden og i skovområdet i nærheden af festivalpladsen.

VIGTIGE DATOER

 • 9.-14. juli: 210 p-pladser ved stranden
 • 15.-21. juli: Gågade i Hovedgaden, ærindekørsel er fortsat tilladt.
 • 15.-21. juli: Gratis shuttlebusser ml. Godhavn st. og festivalpladsen/stranden
 • 15.-21. juli: 750 parkeringspladser på fodboldbanerne ved Godhavn st.
 • 15.-21. juli: Ingen parkering ved stranden.
 • 18.-20. juli: Musik i Lejet 2019
 • 15.-20. juli: Musik i Lejets informationsstand i Hovedgaden og ved festivalpladsen.
  1. juli: P-pladser frigives løbende.

FESTIVALPLADSEN - OP & NED

7 dage på hele parkeringspladsen

Musik i Lejet arbejder i tre etaper for at skabe Sommerens Festival på den store parkeringsplads i Tisvildeleje. Her kan I se parkeringsforholdene fra d. 9. - 25. juli:

BIL & PARKERING

I dagene omkring Musik i Lejet er der rigtig meget trafik i byen, da der kun er én hovedvej. Vi anbefaler derfor stærkt, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet hopper på toget eller cyklen. Det bliver alle glade for. Tager du alligevel bilen, er der en gratis parkeringsplads på boldbanen lige ved Godhavn St. Der er kun 2,5 kilometer fra parkeringspladsen ved Godhavn St. til festivalpladsen, så nyd det sidste stykke til fods eller på cykel.

GÅGADE I TISVILDELEJE

Fra d. 15.-21. juli er Hovedgaden omdannet til en gågade ca. fra Hovedgaden 53 ned til festivalpladsen ved stranden. Der etableres en vendeplads ved Købmanden for bilister. Ærindekørsel er fortsat tilladt både før, under og efter festivalen.

TOG

Tag toget til festivalen – miljøet og byen bliver så glade! Togturen fra København tager knap halvanden time, og så er det endda gratis at tage cyklen med hele vejen. Husk at finde tålmodigheden frem og vis hensyn. Se alle ekstra togtider (Hillerød st. - Tisvildeleje St.) under Musik i Lejet 2019 her.

SHUTTLEBUSSER

Igen i år indsættes der gratis shuttlebusser mellem Godhavn Station og festivalpladsen, som kører i pendulfart i hele uge 29 - for alle, med eller uden festivalarmbånd. Vi opfordrer til vise hensyn til passagerer med særlige behov:

MANDAG D. 15. JULI & TIRSDAG D. 16. JULI

KL. 09:00 - 20:00

 • Minibus fra Godhavn St. - festivalpladsen*

ONSDAG D. 17. JULI

KL. 09:00 - 23:00

 • Stor bus fra Godhavn St. - Tisvildeleje St.
 • Skift ved Tisvildeleje St.
 • Minibus fra Tisvildeleje St. - festivalpladsen*

TORSDAG D. 18. JULI, FREDAG D. 19. JULI & LØRDAG D. 20. JULI

KL. 09:00 - 05:00

 • Stor bus fra Godhavn St. - Tisvildeleje St.
 • Skift ved Tisvildeleje St.
 • Minibus fra Tisvildeleje St. - festivalpladsen*

SØNDAG D. 21. JULI KL. 09:00 - 20:00

 • Minibus fra Godhavn St. - festivalpladsen*

*Der er begrænset plads til barnevogne og lign. i minibusserne

TAXI

Telefonnummer til TaxiNord: 48 48 48 48. De kører i hele Nordsjælland og København.

CYKEL

I Tisvildeleje er det nemmest at bevæge sig rundt på cykel – eller på gåben. Vi anbefaler, at man tager sin cykel med i toget eller cykler den smukke tur fra Hillerød. OBS: Der er begrænset plads til cykler i lokalbanen mod Tisvildeleje St. så find tålmodigheden frem.

I uge 29 opfordrer vi alle cyklister til at benytte cykelstien langs med togskinnerne samt den etablerede Musik i Lejet-sti uden om festivalpladsen gennem skoven. Du har også mulighed for at leje cykler under festivalen her.

CAMPING

Onsdag d. 10. juli opstilles et frivilligcamping område på fodboldbanerne ved Tisvilde Idrætshus. Fra torsdag d. 18. juli åbnes campingområdet for festivalgæster. Campingen hedder ‘Ren & Rolig Camp’, hvilket betyder, at der hverken må festes, spilles musik eller støjes unødigt. Sankt Helene Feriecenter huser en masse glade festivalgæster fra torsdag d. 18. juli, så øget aktivitet i området må forventes.

MIL-INFORMATIONSSTAND

I uge 29 opstiller Musik i Lejet en informations-stand, der skal formidle information om festivalen og Tisvildeleje. Den opstilles i Hovedgaden fra mandag til onsdag og ved festivalpladsen fra torsdag til og med lørdag. Åbningstider kommer snart.

UDESERVERING I HOVEDGADEN

I forbindelse med etableringen af gågaden gennem Tisvildeleje, stiller en række cafeer/restauranter op med udeservering i Hovedgaden, så beboere og gæster af byen kan nyde god mad og drikke i solen. Mere information følger.

OMSORGSKAMPAGNE

Igen i år vil Musik i Lejet fokusere på de vigtige budskaber, som skal minde os alle om at passe på hinanden og byen. Nedenfor er oplistet nogle af de budskaber, der kommmer til at hænge på en rækker plakater fra festivalpladsen og gennem Hovedgaden. Beboere i Tisvilde har mulighed for at hente sit helt eget budskab til at hænge på rækværket eller havelågen. De kan hentes i Musik i Lejets informationsstand.

Tilmeld nyhedsbrev
18. - 19. - 20. juli 2019