Bliv frivillig på Musik i Lejet

14. februar 2018
Den 1. marts kl. 10.00 åbner vi endnu en gang op for frivilligtilmeldingen til sommerens festival i Tisvildeleje.

Festivalen kan i år fejre 10-årsjubilæum og fik hurtigere udsolgt end nogensinde før. Så nåede du ikke at få en billet, kan dette være din mulighed for at få den helt unikke festivaloplevelse og samtidig være med til at løfte opgaven om at søsætte Musik i Lejet.

“Fællesskabsfølelse og holdånd er nøgleordene i alt fra at skænke øl bag baren til de mere fysiske opgaver som opsætning af pladsen, og vi håber, at der er mange lokale, der har lyst til at være med til at skabe en fantastisk festival til sommer,” siger festivalleder, Andreas Grauengaard.

Som frivillig på Musik i Lejet bliver man en del af et fællesskab på 1.500 frivillige, hvor der er mulighed for at arbejde før, under og efter festivalen i henholdsvis 24 timer, 12 timer og 16 timer. Derudover kan man vælge at blive en del af ‘Søens Folk’, hvor arbejdet vil være i 40 timer fordelt over alle tre perioder. Alt efter engagement hører der en række frivilliggoder med, men ens for alle er et frivillig-armbånd til festivalen, en Musik i Lejet t-shirt, forplejning på vagterne og en invitation til Musik i Lejets årlige frivilligfest.

Vi ser frem til at åbne for tilmeldingen og regner med, at der bliver rift om pladserne. Er du interesseret i at blive en del af holdet, kan du læse mere og tilmelde dig her.

Tilmeld nyhedsbrev
18. - 19. - 20. juli 2019