datostempel datostempel
27. februar 2023

Musik i Lejet søger Sikkerhedschef

Elsker du stemningen af festival og mennesker der mødes? Og har du erfaring med sikkerhed til større begivenheder, så er stillingen den rette for dig. Musik i Lejet søger ny sikkerhedschef til at tage ansvaret for planlægningen og afviklingen af sommerens festival i Tisvildeleje. Vi har brug for dig fra nu og frem til og med festivalen.

Musik i Lejet ligger i Tisvildeleje i uge 29. Festivalen har tilknyttet cirka 2500 frivillige og der deltager cirka 10.000 gæster i løbet af festivalens tre dage.

Stillingen er derfor deltid frem til og med juni og fuld tid i juli måned, hvoraf en del tid må forventes at skulle bruges på festivalpladsen i Tisvildeleje.

Om dig: Vi søger en teamspiller med en god ro - og orden i penalhuset. Du kan skabe ro selv i kaotiske situationer og du er ikke bange for at tage ansvar. Du har en sikkerhedsbaggrund og har erfaring med at planlægge og afvikle større events.

Du lønnes efter kompetencer

Stillingens består af følgende: Samarbejde med myndighederne og Gribskovs Kommune Udarbejdelse af sikkerhedsplan for festivalen Udarbejdelse af trafikplan for festivalen (sammen med myndighederne) Rekruttering og koordinering af frivillige til sikkerhedsområdet - herunder også hegn og ports-området. Indgå aftaler med øvrige sikkerhedsleverandører (vagtværn osv.) Tilrettelægge praktikforløb for praktikanter i sikkerhedsområdet Være ansvarlig for proces og vidensdeling for sikkerhedsområdet Praktisk afvikling af sikkerheden på Musik i Lejet.

Du har din dagligdag på vores kontor i Rønnegade 9, på Østerbro. (Projektansættelse //Deltid)

ansøgninger sendes til: [email protected]