datostempel datostempel

Tessa

“Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år". Sådan lyder ordene fra Orige-E (Suspekt) om hiphop-stjerneskuddet Tessa, der på rekordtid har taget hele Danmark med storm. Hun har allerede over 40 millioner streams på Spotify og har senest udgivet den hårdtslående single 'Ghetto Fabulous' samt er feature på 'Til Banken' med Karen Mukupa og den anerkendte dancehall-stjerne, Natasja.


I juni 2019 lagde den unge rapper et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Kort efter Instagram-videoerne udgav Tessa debutsinglen "Snakker For Meget". Den unge rapper, Tessa, havde fuld kalender hele sommeren med koncerter på landets største musikfestivaler, heriblandt Musik i Lejet – og er lige nu nomineret i kategorien ‘P3 Talentet’ til årets musikprisuddeling P3 Guld.


Tessa har aldrig fået noget foræret, men rappet sig direkte ind i hjerterne på både dem, der kan relatere til at stikke af hjemmefra, og dem der måske ville gå en bue uden om hende på gaden. Det er præcis den evne, der har givet hende førertrøjen i kampen om at blive hele Danmarks næste store rapstjerne.