datostempel datostempel

Phlake - akustisk

Lørdag

Den danske succesduo Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpehits som ‘Pregnant’ og ‘Angel Zoo’ fra debutalbummet ‘Slush Hours’, som høstede 5 priser ved DMA 2016 - for bl.a. bedste album. I udlandet har Phlake gjort sig bemærket med udsolgte koncerter i bl.a. London, Berlin og Amsterdam. De er heller ikke uvante på en festivalscene. Med shows på store festivaler som Lowlands, Way Out West, Dockville og ikke mindst Roskilde Festival, hvor de satte publikumsrekord på upcoming scenen i 2016. Succesen steg og i 2017 åbnede de Orange Scene. Duoen blev det mest spillede navn på P3 i både 2016 og 2017.


I 2018 blev ‘The Rescal’ det mest spillede nummer på dansk radio og løb fortjent med prisen som ‘Årets Lytterhit’ ved P3 Guld i 2019. T.I.D.O.Y.S (The Illegal Download Of Your Soul) udkom i maj 2020, og har kastet hits som ‘Baby Steps’ og ‘Slip Away’ af sig. Her blev vi for første gang præsenteret for en hidtil ukent vokalist - Mercedes the Virus. Det skulle senere vise sig, at det var Mads Bo Iversens stemme i forklædning. 


Vi glæder os til at byde Phlake velkommen på Musik i Lejets Sommersol i forklædning eller ej. Setuppet bliver akustisk og værd at vente på.