datostempel datostempel

Nicklas Sahl

Fredag kl. 18:15 på Skovscenen

Siden Nicklas Sahl udsendte sin debutsinglen “Hero” i 2018, er det kun gået én vej for den unge sanger. Og det er op ad. ‘Hero’ blev valgt som P3´s Uundgåelige og blæste mildest talt musikelskere bagover. I 2019 blev han den næstmest spillede danske artist på dansk radio og med hitsinglerne ‘Planets’, ‘New Eyes’  og ‘Four Walls’ har popstjernen sikret sig langt over 30 mio. streams på Spotify. Ligeledes vandt han i 2019 prisen som ‘Bedste danske navn’ ved MTV European Music Awards (EMA).


Nicklas Sahl er kendt for at kunne tryllebinde sit publikum ved hjælp af en guitar og sin tilstedeværelse. Som 4-årig fik han en plasticguitar mellem hænderne og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden har ændret sig. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere. De sidste to år har han haft et tæt samarbejde med producer og sangskriver, Birk Storm. 


Vi glæder os til at Nicklas Sahl skal fylde den smukke kulisse i Tisvilde med melodiøse popmelodier og få publikum til at svaje fra side til side.