datostempel datostempel

FVN

Den kvindelige rapper, FVN er rå, fab og flabet. Med bagagen fuld af sassiness sender hun os ind i sit rapunivers, hvor der skrues op for attitude og girl power. Den etrianske/danske rapper, Feven Gales, er kendt under navnet FVN og allerede godt på vej mod stjernerne.

Hendes musik vil med garanti sætte gang i ethvert dansegulv og med hendes sexy, selvsikre tekster og ørefængende beats, er det svært at få lyst til andet end at feste til hendes musik. FVN er en stor fortaler for selvkærlighed og kombineret med hendes pralende attitude, smitter hendes energi af på enhver:

“Jeg vil få andre til også at have det for fedt med dem selv. Alle skal føle sig som en bad bitch!”

På halvandet år har hun fået spillet sin musik på P3 i både Danmark og Sverige, haft flere af sine sange på P3-Listen, ligget på "Denmark Viral 50" på Spotify, blevet skrevet om i blandt andet Costume, Politiken og Soundvenue og optrådt på både Smukfest og UHØRT Festival. 

Nu skal hun give den gas under sommersolen i Tisvildeleje, hvor hun skal blænde om kap med Sommersol. Vi glæder os til at byde FVN velkommen på Solscenen.