Mad

Vil du have en madbod på Musik i Lejet 2017?

Festivalen afholdes fra 20.-22. Juli 2017 i Tisvildeleje.

Har du en foodtruck, en cykelbod eller et andet spændende madkoncept og nærer du stor kærlighed til velsmagende kvalitetsmad, så har du mulighed for at ansøge om, at blive en del af Nordsjællands smukkest beliggende musikfestival. Herunder kan du læse om ansøgningsprocessen, vores madvision 2017 og de overordnede krav vi stiller til madboder.


Ansøgningsproces:
Gennemlæs det følgende samt dokumentet ”Information og vilkår 2017” (link nederst på siden) og indsend din ansøgning hurtigst muligt via. Ansøgningslinket herunder dog senest den 1. Marts 2017.

Ansøgningslink til madboder på Musik i Lejet 2017

Kort om Musik i Lejet:
Musik i Lejet er en musikfestival startet i 2009 der foregår over tre dage i højsommerens Tisvildeleje. Festivalen ligger lige ud til havet, med skoven i ryggen og løber i år af stablen for niende gang, og er gennem tiden blevet en integreret del af sommerferien i Tisvildeleje. Musik i Lejet har tre scener: Den store Strandscene, Skovscenen og Bodegaen. Musikken er forskellig fra scene til scene, men lægger generelt stor vægt på kvalitet, upcoming og perfomance. Sidste år præsenterede vi navne som: Dizzy Mizz Lizzy, Sivas, Phlake, Turboweekend, SG Lewis (UK), Mnek (UK), Niki and The Dove (SE) etc.

Foruden musikken har Musik i Lejet også flere sportsevents som Bold i Lejet, der foregår i løbet af festivalens dagene. Der er også et legeområde for børn i klitterne op til festivalpladsen, som Legefabrikken står for. Og så lægges der selvfølgelig meget vægt på et alsidigt udbud af lækkert mad fra boder og foodtrucks.

Musik i Lejets Madvision 2017:
Musik i Lejet er en kvalitetsbevidst festival. Dette gælder selvfølgelig også vores tilgang til den mad vi ønsker, at tilbyde vores festivalgæster, både i forhold til indhold, udtryk og servering. Vi har en holdning til mad og ønsker derfor at sætte fokus på kvalitet, et varieret udbud af retter, samtidig med at vi prioriterer lokale råvarer og økologi - vi har en økologi-målsætning for madboder på 30%. Det er vigtig for os at alle madboder der ønsker at være en del af Musik i Lejet tænker ovenstående ind i deres koncepter. Maden der serveres skal være fornuftigt prissat, “festivalvenlig” og nem at håndtere. Bodernes koncepter skal være gennemtænkte og sammenhængene, og boderne skal være flot udsmykket og tydeligt skiltet. Vigtigst er det dog de er indbydende og at maden er frisk og velsmagende!

Forventet antal gæster:
Musik i Lejet forventer at tage imod ca. 10.000 glade festivalgæster i 2017 og har de sidste tre år kunne melde helt udsolgt. Billetsalget er igen i år, kommet rigtigt godt fra start og vores 500 nedsatte Earlybird-billetter blev udsolgt på under 10 minutter, mens partout billetter blev udsolgt på tre dage.

Musik i Lejet opererer med fire madbods-typer:

  1. Lille mobil bod (Cykelbod eller lign.).
  2. Foodtruck (alm. varevognstørrelse).
  3. Træhytte, til de ansøgere der ikke har en foodtruck (hytten skal lejes af MiL).
  4. Anden type bod (boder der ikke falder under de tre første kategorier, skal aftales individuelt). Samlet fast afgift for stadeplads varierer alt efter hvilken type madbod du har.


Åbningstid for Musik i Lejet:
Torsdag 20/07 kl. 15.00 – 04.00
Fredag 21/07 kl. 14.00 – 05.00
Lørdag 22/07 kl. 14.00 – 05.00

Spiseområder 2017
Street food (på havsiden)
Skovbrynet (på skovsiden)

OVERORDENEDE VILKÅR

Drikkevarer:
Al drikkevaresalg er forbeholdt Musik i Lejet.

Placering:
Musik i Lejet forbeholder sig retten til placeringen af madboden på festivalpladsen.

Engangsservice:
Engangsservice skal købes igennem Musik i Lejet.

Åbningstider:
Det forventes, at alle madboder holder åbent i hele åbningsperioden, medmindre andet er aftalt med madbodens kontaktperson.

Madbilletter:
Der skal stilles 30 madbilletter (hvad der svarer til et måltid) til rådighed pr. madbod, til internt brug for festivalen, til 50 % af rettens udsalgspris.

Økologi:
Madboden skal have en økologiprocent på minimum 30%.

Betaling:
Madboden betaler den samlede stadepladsafgift (prisen for deltagelse i festivalen) i to rater. Stadepladsafgiften beregnes ud fra bodtype.

Læs venligst følgende inden du sender din ansøgning:

Link til info og vilkår - 2017.pdf


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

De bedste hilsner,
Gruppen for Handel og Madboder