Mad i Lejet 2018

Har du en foodtruck eller et madkoncept, du vil have med på Musik i Lejet 2018? Her på siden kan du læse vores madvision, vilkår for madboder og søge om at blive en del af Mad i Lejet på festivalen næste sommer. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

volunteer image

Musik i Lejet handler ikke kun om musik, strand og kolde øl - det handler også om mad! Vi ønsker at forkæle og udfordre gæsternes smagsløg og gøre mad til en del af festivaloplevelsen. Her kan du læse vores madvision for 2018.

På Musik i Lejet 2018 skal gæsterne kunne spise lækker, veltilberedt og alsidig mad. Der skal både være “ægte festivalmad” og måltider, hvor der er kælet ekstra meget for detaljen. Kød, fisk og vegetarisk vil være at finde på festivalmenuen.

Vi stiller høje krav til kvaliteten af råvarer og vægter kvalitet, bæredygtighed og nordsjællandske samarbejder højt. Vi prioriterer dansk økologi og ønsker, at det skal tænkes ind i menuplanlægningen, dér hvor det giver mening. På Musik i Lejet er priserne rimelige, der er noget for enhver smag og enhver størrelse sult. Maden er en vigtig del af festivaloplevelsen, og vi vægter det derfor meget højt.

Inden du søger, er det vigtigt at læse dokumentet "Information & Vilkår" grundigt igennem. Her finder du alle informationer om forhold, priser osv.
Ansøgningsfrist: 1. februar 2018.

Ansøg om madbod
Tilmeld nyhedsbrev
19.-20.-21. Juli 2018