Langbordsfrokost


Musik i Lejet præsenterer i samarbejde med Tinggårdens Chefkok, Jan Friis Mikkelsen, Langbordsfrokosten. Langbordsfrokosten afholdes både fredag og lørdag d. 21.07 og 22.07. Og foregår i selskabsteltet Herligheden på Musik i Lejets festivalplads i tidsrummet - 14.15 - 16.00.

Langbordsfrokosten indholder Tinggårdens tre retter. De er baseret på lokale og hjemmedyrkede råvarer. Drikkevarer leveres af Royals specialbryg - Kissmeyer og Mumm champagne. Til frokosten serveres også Tinggårdens hjemmelavede dild kryddersnaps.

Der er forskellige billettyper til langbordsfrokosten. Hvis du allerede har festivalbillet kan du vælge Langbordsfrokost enten fredag eller lørdag. Musik i Lejet har reserveret et begrænset antal dagsbilletter, således at du kan deltage i frokosten og få en hel festivaldag med i købet. Vær opmærksom på at vælge den billettype, der passer til dit behov. Vælg herunder:

Fredagsbillet + langbordsfrokost inkl. drikkevarer / pris 1030,- kr. 

Fredagsbillet + langbordsfrokost uden drikkevarer / pris 840,- kr. 

Lørdagsbillet + langbordsfrokost inkl. drikkevarer / pris 1030,- kr. 

Lørdagsbillet + langbordsfrokost uden drikkevarer / pris 840,- kr. 

Langbordsfrokost fredag eller lørdag (Inkl. eller uden drikkevarer) NB. du skal have en festival partoutbillet eller en billet til fredag eller lørdag for at kunne deltage i Langbordsfrokosten / pris 635,- kr. inkl. drikkevarer og 445,- kr. uden drikkevarer. Det er kun muligt at købe 4 billetter pr. køb.

Obs. priserne er inkl. billetgebyr og salget begynder torsdag d. 22/6 kl. 10.00.