30. november 2019

Musik i Lejet inviterer til Sommermiddag på Restaurant Udsigten

På Musik i Lejet 2020 kan vi for første gang nogensinde åbne dørene op for Musik i Lejets egen gourmetrestaurant ’Restaurant Udsigten’ med den tidligere landsholdskok, Mads Søndergaard, som chefkok.

På Restaurant Udsigten serverer vi en 5-retters fine dining menu på danske sommerråvarer med en vinmenu bestående af seks europæiske vinklassikere fra Philipson Wine (se menuen nedenfor). Kokken bag Sommermiddagen er den tidligere landsholdskok Mads Søndergaard, der er udlært på den to-stjernede Michelin restaurant, Restaurant AOC, og har arbejdet på bl.a. d'Angleterre og Restaurant Kadeau.

Sommermiddagen nydes med udsigt ud over Kattegat i festivalens fjerneste hjørne, og menuen er baseret på årstidens grønt - i havet og på græs. Restaurant Udsigten tilbyder 160 pladser pr. aften, og når du har købt en billet til Sommermiddagen, kan du reservere bord i tidsrummet 17:00 - 20:00, torsdag, fredag og/eller lørdag under Musik i Lejet 2020.

Sommermiddagen m. vinmenu kan købes alene - torsdag, fredag og/eller lørdag til: 1.195 kr. + gebyr eller i en Middagspakke med 1 x Partoutbillet & 1 x Sommermiddag - torsdag/fredag/lørdag til: 2.490 kr. + gebyr (max 4 Middagspakker pr. person).

Billetterne sættes i salg her.

2