19. maj 2020

Behold eller refundér din billet

Musik i Lejet er glade for den enorme opbakning, hvor de allerfleste har valgt at beholde sin 2020-billet og dermed lade den gælde til næste år. Ønsker du alligevel at returnere din billet, har du stadig mulighed for dette. Læs mere her.

DEADLINE FOR BILLET-REFUNDERING I MORGEN ONSDAG D. 20.05.2020

I morgen d. 20. maj kl. 23:59 udløber muligheden for at refundere sine Musik i Lejet 2020-billetter. Vælger du at beholde din billet(ter), skal du ikke foretage noget, da den/de automatisk overføres til Musik i Lejet 2021, d. 22. - 23. - 24. juli. Alle billettyper (festivalbilletter, pakker, overnatning, sommerfrokost/sommermiddag) gælder i 2021.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at få refunderet dele af sin ordre, men kun den samlede ordre.

Anmod om refundering her.

I næste uge bliver alle refunderede billetter sat i salg til Musik i Lejets ventelister. I tilfælde af udsolgt bliver der ikke sat yderligere billetter i salg til Musik i Lejet 2021.

Læs mere om og tilmeld dig VENTELISTER her.

Med forbehold for uforudsete hændelser, der mod forventning kan påvirke behandlingstiden, vil Ticketmaster tilbageføre betalingen for din ordre til din konto senest to måneder efter fristen for refundering. Gebyrer og tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af coronavirus/COVID-19 tager Ticketmasters håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Det beder vi om forståelse for.

Har du spørgsmål til billetoverførsel og -refusion, kan du læse mere her. Kan du ikke finde svar via linket, kan du skrive til [email protected].

Bemærk, at vi kun svarer på mail ml. kl. 09 - 17.