datostempel datostempel

Kira Skov

Torsdag på Bodega

Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits. Siden debuten har hun etableret sig som en mangefacetteret sangerinde og sangskriver, der med en naturlig lethed bevæger sig mellem jazz og rock.

Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday (2011) og de senere års udspil i samarbejde med bl.a. Peter Peter, Marie Fisker, The Cabin Project samt hendes soloudgivelser produceret af stjerneproduceren John Parish. I 2017 modtog hun 5- og 6-stjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet “In the Beginning” (2017). Samme år modtog hun to DMA jazz-priser som henholdsvis årets komponist og årets vokaludgivelse, samt en “Steppeulv” for årets komponist.

I 2018 udgav hun albummet “The Echo of You” dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som ligeledes høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark. Senest i 2019 har Kira Skov udgivet sit første dansksprogede album ‘I Nat Blir Vi Gamle’, der blandt andet modtog 5 flotte stjerner af Soundvenue.