datostempel datostempel

Clara

Lørdag på Skovscenen

19-årige Clara fik i 2018 sit store gennembrud med debutalbummet 'August Eighteen', og i 2019 vandt hun prisen som 'Årets nye danske navn' ved Danish Music Awards. Hendes lyd er bombastisk og international, og den unge sangerinde har lige afsluttet en længere efterårstour, der har bragt hende rundt i hele landet. 


Der er altid kommet lyd ud af Clara. Som blot 13-årig opdagede hendes storebror Claras store sang- og sangskrivningstalent og inviterede hende til at blive forsanger i sit band, hvor de resterende bandmedlemmer alle var i 20’erne. Clara gik stadig i folkeskole, da hun blev kontaktet af en producer, og siden har hun dedikeret sin tid til musikken. Produceren sendte nogle demoer ind til Sony Music, der resulterede i en pladekontrakt, og den 24. august – Claras 18 års fødselsdag – udkom hendes debutalbum. ’August Eighteen’ samler op på numre, Clara har skrevet i sine tidligste teenageår ('Stop Pretending', 'Forgive Me' og 'What They Say'), men byder ligeledes på nyt materiale som albummets åbningsnummer og fokussingle ’Slippin’.


Siden debutalbummet har Clara udgivet singlerne 'Crazy', 'Can’t Fall Asleep' & 'Legend', der allerede har flere millioner streams, og mon ikke 2020 byder på flere spændende nyheder fra det unge stjerneskud.